Rondvaart

Almere Haven

Almere Veertje verzorgt rondvaarten en Citytours in Almere. 

We hebben verschillende mogelijkheden bij het opstappen in het centrum. We kunnen een rondje Weerwater varen, waarbij we langs het Floriade terrein komen, richting het kasteel varen en weer terug. U kunt hierbij goed de skyline van Almere Centrum zien. We kunnen ook naar het Beatrixpark varen, waardoor u binnen 5 minuten vergeten bent dat je middenin de stad aan het varen bent. Zo kunt u goed zien hoe groen Almere is. De andere kant op is de Leeghwaterplas, ook een gaaf natuurgebied
midden in de stad. Almere kent veel groen en dat is goed vanaf het water te zien.

Almere Noorderplassen
Vanuit de Noorderplassen is het mogelijk om vanaf de Baaihaven te vertrekken. Bij restaurant De Kapitein (Boelijn 70) kunt u gratis parkeren, iets drinken en eten voor of na uw rondvaart en is makkelijk bereikbaar met hef ov. *Er worden extra kosten in rekening gebracht voor de extra vaartijd van de stad naar de Noorderplassen. Het is ook mogelijk om tijdens uw rondvaart vanuit de stad een stop te maken in de Noorderplassen bij De Kapitein en hier te lunchen of wat te drinken. Ook zou u vanaf hier een fiets kunnen huren om het natuurgebied verder te verkennen.


Almere Haven
Net voor de grote sluis om Almere in of uit te varen is een steiger waar wij kunnen afmeren om u op te halen of af te zetten. *Er worden extra kosten in rekening gebracht indien u deze plek als begin- of eindpunt kiest.

Adres

Almere veertje

Almere Haven

Uitjes in de buurt

Rotterdam
Ticket vanaf € 159,00
SpidoSpido
Wijk Bij Duurstede
Varen met Durfje DaantjeVaren met Durfje Daantje
Loenen aan de Vecht
Avond rondvaartAvond rondvaart

Reviews van Rondvaart

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.