Rondvaart over de Linge

Leerdam

Tijdens de rondvaarten van 90 of 120 minuten kun je, zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, genieten van een prachtig stukje Nederland.
Gedurende de vaart van 90 of 120 minuten zijn er mogelijkheden voor lunch aan boord, koffie met gebak of een lekker drankje uit de bar....Regelmatig worden ook thema-tochten als grill cruise, brunch, diner cruise, stamppot tocht etc georganiseerd.
De schepen zijn voorzien van een groot zonnedek en volledig rolstoeltoegankelijk.
Tevens mogelijkheid tot het exclusief afhuren van de schepen voor uw personeelsfeest, verjaardag, reunie, jubileum, bruiloft of andere feestelijke gebeurtenis. In combinatie met uitgebreide cateringmogelijkheden.

Google Maps

Adres

Rederij Leerdam
Veerstoep 3
4142 LA Leerdam

Uitjes in de buurt

Meerdere locaties
Dekker RondvaartenDekker Rondvaarten
Utrecht
RondvaartRondvaart
Maastricht
4 sluizentocht4 sluizentocht
Den Haag
RondvaartRondvaart
Loosdrecht
RondvaartRondvaart
Bolswaard
RondvaartRondvaart

Reviews van Rondvaart over de Linge

22 February 2013

Vaart om 17.30 af. Om 18.00 donker en dan is er niks meer te zien. Moonlight vaart noemen ze dat. Niks geen mooie verlichte Linge. En het buffet is schandalig. Hoofdzakelijk patat, aardappel salade, nog meer salade en verder lege bakken. Zelfs de mayonaise werd niet aangevuld. Eén goedkoop rotzootje. NIET DOEN. Oplichters zijn het.

Klodjen

7 November 2014

De Linge vanaf een hele andere kant zien is echt een hele leuke ervaring. Personeel was heel gastvrij en aan de buffetten wordt echt aandacht besteed. Aanrader!

De Ruiter

9 May 2015

Prachtige tocht. Hulpzaam personeel, keurige bediening en dat voor een kleine prijs.

Goverse

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

27 January 2016

Zeker geen aanrader. Onlangs een boottocht gehad met warm en koud buffet. Het buffet zou steeds aangevuld worden, maar dat is helaas niet gebeurd omdat er gewoon niets meer was om bij te vullen. Onbeperkt eten is dus echt onzin, want er was veel te weinig eten. Het bier was al dood geslagen voordat het geserveerd werd en ook de rest van het drinken kwam maar zeer matig door. Voor ons dus nooit meer.

Anoniem

24 April 2016

Vriendelijk en attent personeel. Prima keus bij het lunchbuffet.

Helma

3 May 2017

Vorige week gevaren met de buffetvaart. Dit is ons erg bevallen, vanwege de gezellige sfeer aan boord. Het eten was lekker en super vriendelijk personeel.

Martijn

26 September 2019

Zeker een aanrader. Super gastvrij personeel en het eten was super. Komen zeker nog een keer terug!

Alida Renes