BinkBoot

Almere-haven

Bootje varen met schipper

Een ontspannen dag op het water ! Dat kan met onze voormalige Marine-barkas WM4-9802 met schipper.

Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat en wat je wilt doen: een tocht over het Gooimeer naar Huizen of een van de eilandjes, varen over de vecht, een rondje Pampus, aanleggen bij een onbewoond eiland en zwemmen of dwars door Almere? Alles kan.

De Bink is flexibel te huur: van één uur, tot de hele dag. Dus heb je wat te vieren of zin in een gezellig teamuitje? Je bent welkom aan boord !

We hebben altijd koude drankjes aan boord. Ook kunnen wij voorzien in beperkte catering zoals borrelplank, koud buffet/koud visbuffet of high tea. Dan wordt je dagje uit helemaal zorgeloos en comfortabel.

De Bink heeft een ruime en intieme kajuit zodat onder (bijna) alle weersomstandigheden comfortabel en droog kan worden gevaren. Heerlijk is ook de ruime open achterkuip waar bij mooi weer de tent af kan. De Bink is geschikt voor privé groepen tot 12 personen en daardoor ideaal voor teamuitjes en verjaardagen.

Onze highlights zijn:

  • sunset op het Gooimeer
  • High tea op het water
  • Bieren en wijnen op het water
  • dagtocht Almere vanaf het water
  • romantische Tours for Two

We varen uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Deze is goed te bereiken met de auto en er is voldoende gratis parkeerruimte. Tevens heeft de havenkom een gezellige en toeristische promenade met veel gezellige restaurantjes. De boot is iedere dag te huur en er kunnen maximaal 12 gasten mee. Bij harde wind heeft u de keuze uit het varen van een andere beschutte route of uit het omboeken naar een andere dag.

Google Maps

Adres

Binkboot
Sluis 3
1357NZ Almere-haven

Uitjes in de buurt

Reviews van BinkBoot

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.