Nieuwe Kerk Delft

Delft
Nieuwe Kerk Delft
Markt 80
2611 GW Delft

In de kooromgang van de kerk bevinden zich verschillende grafmonumenten, onder meer dat van Hugo de Groot.

De kerk heeft 16 gebrandschilderde ramen. In de kerk is een expositie ingericht en er is een videopresentatie te zien over de geschiedenis van de Nieuwe Kerk en de koninklijke familie.

U kunt de 108,75 meter hoge toren te beklimmen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad.

Combi Ticket
Op zondag is de kerk gesloten. Het is ook mogelijk de Nieuwe Kerk te bezoeken in combinatie met andere toeristische attracties in Delft. Hiervoor zijn het Prinsenstad Combi Ticket en het Vermeer Combi Ticket.

Het Prinsenstad Combi Ticket toont u de band van Delft met het koningshuis en biedt u toegang tot museum het Prinsenhof, de Oude en Nieuwe Kerk en het Legermuseum en u ontvangt een kop koffie bij Kleyweg’s Stads Koffyhuis.

Het Vermeer Combi Ticket geeft u een beeld van het leven van schilder Johannes Vermeer. Het ticket biedt u toegang tot het Vermeer Centrum Delft, de Oude en Nieuwe Kerk en museum het Prinsenhof. Een kopje koffie met iets lekkers ontvangt u bij het Vermeer Centrum.

Beide tickets zijn het hele jaar geldig met uitzondering van de zon- en maandagen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site.

Bezoek de website >>

Google Maps
Nieuwe kerk
Nieuwe kerk
Binnenkant kerk

  Reviews van Nieuwe Kerk Delft

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden