Apestroll

Amsterdam
Datum: Van 08-05-2021 t/m 09-05-2021

Welkom bij APESTROLL

APESTROLL (Aperol & Stroll) zorgt iedere zaterdag en zondag tussen 13:00 en 19:00 uur voor een zonnig reisje door Amsterdam. Elke wandelroute bevat 5 stops bij (Italiaanse) horecazaken, de zogenaamde ‘Spritz Stop’. Bij iedere Spritz Stop kan je een Aperol Spritz en (eventueel) een aperitivo halen. Je kiest helemaal zelf waar je de eerste Spritz Stop inlast. Zo kan je al ‘strollend’ genieten van het aanbreken van de lente en jezelf in Italiaanse sferen wanen in het Bellissima Amsterdam, terwijl je tegelijkertijd horecazaken in Amsterdam steunt en ontdekt!

Quanto costa? Per persoon betaal je een bedrag van €2,50. Wij zorgen dan voor een mooie route door Amsterdam, een basiswoordenlijst Italiaans om onderweg een gezellig woordje Italiaans met elkaar te spreken (of natuurlijk om indruk te maken aan de bar), en niet geheel onbelangrijk: Aperol Spritz en aperitivo-deals tegen een buono prijs, dat wil zeggen een Aperol Spritz voor €5 of Aperol Spritz mét een aperitivo voor slechts €7 à €8!

Aanmelden voor aankomend weekend kan steeds vanaf woensdagmiddag 12:00 uur tot vrijdagmiddag 12:00 uur. Voor Koningsdag geldt dat jullie je tot maandagmiddag 12:00 kunnen aanmelden! Wees er op tijd bij, want voordat je het weet zit de Apestroll – je raadt het al – vol!

Bezoek de website >>

Apestroll

  Handig om mee te nemen!

  Reviews van Apestroll

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden