Villa Zebra

Rotterdam
Villa Zebra
Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam

Villa Zebra maakt tentoonstellingen en workshops met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Op woensdag, zaterdag en zondag kunnen ze zelf aan de slag in één van de workshops en tijdens de schoolvakanties zijn er extra activiteiten.

ZELF!
Peuters en kleuters bezoeken met hun ouders of begeleiders ZELF! Een ruimte met prikkelende installaties gemaakt door kunstenaars. Zelf doen staat voorop! Zo bedenken kinderen hun eigen verhalen in het kunstwerk 'Waar is de taart', met tekeningen van Thé Tjong-Khing, waarin ze aan de slag gaan met losse figuren op een magnetische wand. En bij de installatie 'Bij de dokter' maken ze met prachtige geborduurde en stoffen lichaamsdelen nieuwe mensen. Kinderen kunnen ook bewegen en dansen in de 'Blacklight Disco', op zoek gaan naar de 'Onderstebovenmoestuin', aan de slag 'In de Keuken' of hun blik laten stelen in de 'Blikkensteler'.

Workshop ZELF!
Een workshop vormt onderdeel van een bezoek aan ZELF! Afhankelijk van de drukte worden er meerdere workshops aangeboden.

Bezoek de website >>

Villa Zebra
Kinderuitje
Creatief
In de stad
Kinderen
Museum

    Reviews van Villa Zebra

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.