video/keramiek/collages

Huizen
Datum: 30-10-2023 t/m 25-11-2023

Van 30 oktober t/m 25 november 2023 is in galerie De Kleine Toonzaal het werk te zien van Marie-Thérèse Mentink (collages, keramieken objecten en samengestelde beelden) en Stawicki (video's).

Marie-Thérèse Mentink maakt collages, keramieken objecten en samengestelde beelden. Waar eerder de cyclus van het leven centraal stond, zo gaat het hier getoonde werk over bezorgdheid om de toekomst. Hoe houden we hoop op en geloof in een leefbare wereld? Er is ook een installatie te zien die op de toekomst gericht is en speciaal voor deze expositie gemaakt werd. Het bestaat uit vele verschillende 'zaden van hoop', die ieder afzonderlijk te koop zijn, zodat men uiteindelijk met velen dit werk deelt en daarmee samen hoop behoudt. De installatie is getiteld 'Laten wii een zaadje planten…'

Simone Stawicki is vooral bekend van haar schilderijen en grafiek, maar op deze expositie toont ze haar video's. Haar video's, getoond op kleine schermen, nemen je mee in een semi-abstracte wereld. Het werk heeft als thema vervreemding, eenzaamheid en vernietiging. Het zijn korte filmpjes, maar het vraagt om met rust een aandacht bekeken te worden. De video's zijn een reactie op de mens, de maatschappij, wiens daden een gevolgd heeft voor de toekomst.

De feestelijke presentatie is zaterdag 4 november om 15.00 uur. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend maandag t/m zaterdag van 13 uur tot 17 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie op www.dekleinetoonzaal.nl.

Google Maps

Adres

De Kleine Toonzaal
Voorbaan 25
1271RR Huizen

Uitjes in de buurt

Reviews van video/keramiek/collages

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.