Bevrijdende Vleugels

Best
Museum Bevrijdende Vleugels
Sonseweg 39
5681 BH Best

In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht. Dankzij 3D-film, voertuigen, displays en foto's ontstaat voor de bezoeker een duidelijk beeld van alle gebeurtenissen in deze oorlogsperiode.

Laat u rondleiden langs de bijzondere collectie of laat u imponeren en ga simulatie vliegen op de computer en op groot scherm. Een spannende speurtocht voor de kinderen kan natuurlijk ook. Om een doeltreffend museumbezoek te bevorderen is er een mogelijkheid om een rondleider van tevoren te reserveren.

Winkel
Na afloop kunt u shoppen in onze aantrekkelijke museumwinkel, wat eten en drinken in de brasserie en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin.

Het museum is gesloten van november t/m maart.

Bezoek de website >>

Oude jeep uit de tweede wereld oorlog
Museum inrichting

  Reviews van Bevrijdende Vleugels

  15 June 2011

  In dit museum hebben we veel geleerd over de Tweede Wereldoorlog. De rondleiding was heel interessant en alles werd ook duidelijk uitgelegd door de persoon die ons begeleide! Zelf heb ik geen kinderen, maar ik denk dat het voor kinderen niet zo geschikt is. Maar voor ouderen een aanrader!

  Anoniem

  30 January 2013

  We hebben een leuke en leerzame middag gehad in het museum. Onze zoon (11 jaar) vond het ook erg interessant. Overzichtelijk en een goede afwisseling in tentoongesteld materieel, foto's, etc. Een aanrader!

  Ilse Barten

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.