Kameleon Terherne

Terherne

Stap op de veerdienst en vaar naar het eiland vol avonturen van Gerben Zonderland. Hier word je ontvangen door een Kameleonfiguur die je wegwijs maakt. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen.

Kameleonboerderij
In het midden van Terherne vind je de Kameleonboerderij. Hierin is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd. De pratende melkbussen vertellen je over het dorpsmysterie en leiden je door het hele dorp. In de molen en de dorpskerk kun je zelfs drie verdiepingen omhoog. Onderweg vind je aanwijzingen die helpen het mysterie op te lossen en wie weet win je een prijs.

Rondvaart
Bij een bezoek aan de boerderij hoort een rondvaart met de Kameleon en de praam. Een inwoner van Lenten vertelt alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Tijdens de rondvaart door de prachtige omgeving worden kinderen echte speurneuzen door veldwachter Zwart te helpen met het oplossen van een probleem.

het wapen van Lente
Op deze dagen is de rondvaart overdekt en kun je na het oplossen van het dorpsmysterie terecht op het overdekte Boerenspeelerf van boer Brandsma.

Dit vind je in Paal 43 achter de Kameleonboerderij. Is het weer echt bar en boos, dan kan je zelf je eigen poffertjes maken, lekker smullen.

Kameleondorp is “Roodgloeiend" deze winter.

In het dorp is een groot mysterie aan de hand, help jij het op te lossen? Daarna wacht je nog een uitdaging. De smid heeft het vuur in de smederij al hoog opgestookt en het ijzer wordt al “ roodgloeiend”.

Help jij mee een platslaplaatje te maken? Moet je even wachten? Geen probleem, in de huis-cinema draait een kort kameleonfilmpje. En voor iedereen is er koek en zopie to go.

Openingstijden

Zie onze website voor huidige openingstijden en om te reserveren. (Reserveren is noodzakelijk)

Ik heb deze positie net overgenomen en heb de inloggegevens helaas niet gekregen om dit aan te passen. is het mogelijk dat jullie dat doen?
voor vragen kunt u bellen naar 0566-689910 of mailen naar: info@kameleonterhene.nl

Google Maps

Adres

Kameleon Terherne
Koailân 2
8493 LA Terherne

Uitjes in de buurt

Amsterdam
Ticket vanaf € 21,00
Heineken ExperienceHeineken Experience
Amsterdam
Ticket vanaf € 65,00
Hortus BotanicusHortus Botanicus
Amstelveen
Bieden vanaf € 1,00
Cobra MuseumCobra Museum
Leeuwarden
VerzetsmuseumVerzetsmuseum
Amsterdam
VerzetsmuseumVerzetsmuseum

Reviews van Kameleon Terherne

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.