Uitjes in de buurt

Heilige Landstichting, Nijmegen
Museumpark OrientalisMuseumpark Orientalis
Arnhem
Ticket vanaf € 7,50
Het WatermuseumHet Watermuseum

Reviews van Bakkerijmuseum

22 July 2014

Mijn kinderen hebben een koek gebakken en ademloos zitten luisteren naar de show van Bakker Fred. Daarna nog een lekkere krakeling opgesmikkeld. Kortom, één en al plezier.

L. Jager

4 September 2014

Als ouder (en ook de kinderen) heb ik erg moeten lachen om bakker Fred. Wat een komiek is die man. Hij kan zo het theater in. Verder mochten de kinderen nog koekjes bakken en een speurtocht doen door het museum.

Erik Offerein

8 March 2015

Ontzettend leuk! Je komt binnen in een leuk en klein winkeltje waar het heerlijk ruikt. Voor de kinderen is er een speurtocht en daarna gaan ze met de bakker een koek maken die vervolgens gebakken wordt. Na een half uur kan die opgehaald worden om lekker opgegeten te worden. Er is mooie verzameling van spullen met een goede uitleg erbij. Tevens is er een restaurantje aanwezig voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Ook is er een aantal keer een voorstelling van een bakker. Heb enorm gelachen. Wij waren met kinderen van 3 en 6 jaar. Zeer geslaagd. Een erg leuk uitje in het mooie hattem wat ook zeker de moeite waard is voor een leuke prijs.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

5 November 2015

Leuk uitje met de kinderen! Ze hebben zich goed vermaakt met de voorstelling en het maken van speculaas poppen. We hebben wat af gelachen. Het is een keurig verzorgd museum waar voor de ouders ook veel te zien valt.

Evelien

7 June 2017

Supermooi museum in oud Hanzestadje. Erg grappig en aardig personeel, onder wie bakker Fred, met wie het dijenkletsen is terwijl hij de mooiste creaties met brood maakt.

Frederieke den Hengst