Bestel kaartjes

Van Gogh Museum

Amsterdam
Paulus Potterstraat 7
1071 CX Amsterdam
Het Van Gogh Museum werd geopend in 1973. Het gebouw, ontworpen door de architect Gerrit Rietveld, huisvest de grootste collectie werken van Vincent van Gogh ter wereld. De verzameling bevat ruim 200 schilderijen, 500 tekeningen en 700 brieven van de kunstenaar, alsmede diens verzameling Japanse prenten.

Daarnaast bezit het museum een omvangrijke collectie werk van andere 19de-eeuwse kunstenaars: tijdgenoten en vrienden van Van Gogh waaronder Paul Gauguin en Henri de Toulouse-Lautrec, maar ook oudere meesters die hij bewonderde, zoals Léon Lhermitte en Jean-François Millet. Een groot deel van deze werken was bijeengebracht door de broers Van Gogh. Het museum heeft deze verzameling verder uitgebreid door middel van aankopen en door bruiklenen van andere culturele instellingen.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Van Gogh Museum

  Tiqets.com
  Bestel je tickets bij Tiqets.com en je heb direct toegang tot het Van Gogh Museum. Je hoeft geen tickets te printen.
  Vanaf € 17.00 per persoon

  Reviews van Van Gogh Museum

  14 november 2014

  Wil je niet in de rij staan, koop dan je tickets online en ga gelijk om negen uur. Dan is het nog niet zo druk. De eerste zaal is best mooi, maar daarna is het een stuk minder. Ik vond het Stedelijk Museum veel interessanter. Ook de architectuur van het museum was niet bijzonder.

  Hendrik
  Hendrik

  19 juli 2013

  Echt prachtig om te zien wat van Gogh allemaal gemaakt heeft, maar het museum is wel een beetje aan de drukke kant. Handiger om een keer doordeweeks te gaan in de ochtend (of iets dergelijks). Bestel wel van tevoren je tickets online, want dan kun je de rij overslaan!

  H.  de Brei
  H. de Brei
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.