Bestel kaartjes

Tropenmuseum

Amsterdam
Tropenmuseum
Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam

Culturen komen tot leven door prachtige kunstwerken, bijzondere gebruiksvoorwerpen, muziek, film en foto's uit de historische verzameling van het Tropenmuseum. De tijdelijke en vaste tentoonstellingen stellen uiteenlopende thema's centraal, van hedendaagse kunst tot religieuze tradities. Regelmatig organiseert het museum activiteiten voor jong en oud, zoals rondleidingen, lezingen, speurtochten en workshops.

Tropenmuseum Junior
Tropenmuseum Junior maakt deel uit van het Tropenmuseum en maakt interactieve tentoonstellingen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Sinds de oprichting in 1974 heeft Tropenmuseum Junior zich ontwikkeld tot een volwaardig museum met een aanbod dat zich richt op kinderen met activiteiten als dans, muziek, kunst en koken. Medewerkers begeleiden de kinderen bij hun kennismaking met niet-westerse culturen op basis van in eigen huis ontwikkelde museaal-pedagogische uitgangspunten.

Bezoek de website >>

Google Maps
Tropenmuseum
Cultureel uitje
In de stad
Museumstuk
Kunst

  Kaartjes met korting voor Tropenmuseum

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 8,00 per persoon
  Tours Tickets
  Tours & Tickets heeft ruim 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en leveren een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.
  Ticket vanaf € 15,00 per persoon

  Reviews van Tropenmuseum

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden