Terra Maris

Oostkapelle
Terra Maris
Duinvlietweg 6
4356 ND Oostkapelle

Een afwisselende, levendige tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat u de rijk gevarieerde Zeeuwse natuur zien. Maak kennis met de dynamische natuur van de Delta, de vele inpolderingen en de meer dan honderd dorpen die in de loop van de eeuwen door het water van de kaart werden geveegd. En… laat u verrassen door het landschap van nu.

Landschapstuin
Een 2,5 hectare grote landschapstuin is onderdeel van het museum. Hier krijgt u "in het echt" een indruk van de verschillende landschapstypen en de natuur van Zeeland. Regelmatig kunt u met één van de hoveniers in de tuin op excursie: hij onthult de bijzonderheden van de tuin. Beklim ook de middeleeuwse verdedigingstoren op de vliedberg.

Museumcafé
In het fraaie museumcafé kunt u tijdens uw museumbezoek genieten van een kopje koffie maar ook een heerlijke Zeeuwse lunch is mogelijk. In de maanden november t/m april serveren wij in het museumcafé op woensdag t/m vrijdag alleen koffie, thee, fris en gebak. Voor groepen is het museumcafé, bij reservering vooraf, in deze maanden wel volledig geopend.

Bezoek de website >>

Museum
Binnenkant museum
Kinderen kunnen hier terecht

    Reviews van Terra Maris

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden