Partyboerderij

Maarsbergen
Kaasmuseum & Partyboerderij De Weistaar
Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen

Al wandelend door het museum zul je vele indrukken opdoen van vroeger. Het museum geeft een goed beeld over het maken van kaas en boter. Verder vind je een dorpsplein, boerderijgevels en straatjes met authentieke winkeltjes, aangekleed met levensechte poppen in klederdracht. In onze kaasmakerij vind je alles wat nodig is voor het maken van kaas. Videobeelden vertellen je onder andere de historie van kaas. Hier vind je veel verschillende soorten kazen in allerlei smaken en verschillende grote. In de winkel worden deze kazen ook te koop aangeboden.

Landwinkel
De winkel biedt een breed assortiment producten aan uit de streek en cadeauartikelen, zoals diverse soorten echte boerenkaas, ambachtelijke boeren zuivelproducten, Hollandse ontbijtproducten, cadeauartikelen en nog veel meer.

Lunchroom
Hier kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een uitgebreide lunch zoals uitsmijters, belegde broodjes en pannenkoeken. Tijdens de lunch kun je genieten van een schitterend uitzicht over de landerijen. Het is ook mogelijk om in de lunchroom gebruik te maken van een High Tea, welke vooraf gereserveerd dient te zijn. Je bent van harte welkom in onze lunchtroom van dinsdag tot en met zaterdag.

Activiteiten
Wil je je bezoek combineren met een activiteit? Dit kunnen wij voor je regelen! We bieden onder andere Boerengolf, Indoor Mini Boerengolf en Klootschieten. Deze spellen worden gespeeld in de weilanden van De Weistaar. Indien je Boerengolf reserveert kun je op de dag zelf nog bepalen of je binnen of buiten wilt spelen. Een Huifkartocht of Kanotocht in de omgeving van De Weistaar is ook mogelijk.

Bezoek de website >>

De Weistaar museum
Paard en wagen op boerderij
Boerengolf met de kinderen
Boerengolf met vrienden en familie

    Reviews van Partyboerderij

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden