Museum Bevrijdende Vleugels

Best
Sonseweg 39
5681 BH Best
In de verschillende hallen worden de bezetting, de onderdrukking en de uiteindelijke bevrijding, uitvoerig belicht. Dankzij 3D-film, voertuigen, displays en foto's ontstaat voor de bezoeker een duidelijk beeld van alle gebeurtenissen in deze oorlogsperiode. Laat u rondleiden langs de bijzondere collectie of laat u imponeren en ga simulatie vliegen op de computer en op groot scherm. Een spannende speurtocht voor de kinderen kan natuurlijk ook. Om een doeltreffend museumbezoek te bevorderen is er een mogelijkheid om een rondleider van tevoren te reserveren.

Winkel
Na afloop kunt u shoppen in onze aantrekkelijke museumwinkel, wat eten en drinken in de brasserie en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin.

Het museum is gesloten van november t/m maart.

Bezoek de website >>

  Reviews van Museum Bevrijdende Vleugels

  30 januari 2013

  We hebben een leuke en leerzame middag gehad in het museum. Onze zoon (11 jaar) vond het ook erg interessant. Overzichtelijk en een goede afwisseling in tentoongesteld materieel, foto's, etc. Een aanrader!

  Ilse  Barten
  Ilse Barten

  15 juni 2011

  In dit museum hebben we veel geleerd over de Tweede Wereldoorlog. De rondleiding was heel interessant en alles werd ook duidelijk uitgelegd door de persoon die ons begeleide! Zelf heb ik geen kinderen, maar ik denk dat het voor kinderen niet zo geschikt is. Maar voor ouderen een aanrader!

  Bert  de J.
  Bert de J.
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.