Bestel kaartjes

Miniworld Rotterdam

Rotterdam
Miniworld Rotterdam
Weena 745
3013 AL Rotterdam

Laat je meevoeren in de wonderlijke miniatuurwereld van 500m² met vele scènes die je fantasie prikkelen. De miniatuurbevolking bestaat uit ruim 15.000 figuren.

Er rijden ruim 100 modeltreinen en er ligt meer dan 2 kilometer rails. Uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa.

Elke 24 minuten dimt het zaallicht in een reeks avond- en ochtendkleuren. In de miniatuurwereld verlichten duizenden lampjes het nachtelijke landschap.

Rotterdam
Sinds juli 2009 is "Wereldstad" Rotterdam te bewonderen bij Miniworld Rotterdam. Dit stuk van de miniatuurwereld geeft een unieke indruk van Rotterdam van vroeger en nu. Zo zie je de Erasmusbrug en de Euromast naast de oude Maasbruggen en het historische viaduct Hofplein. Ook het straatbeeld is echt Rotterdams. Er rijden bussen en trams van de RET.

Bereikbaarheid
Miniworld Rotterdam is gevestigd op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station van Rotterdam naast het Groothandelsgebouw.

Bezoek de website >>

Miniworld Rotterdam
stad nagebowud in Miniworld
Mini stadhuis Rotterdam
Trein Miniworld
Bezoekers in Miniworld
Miniworld met licht uit

  Kaartjes met korting voor Miniworld Rotterdam

  Groupon
  Koop je tickets met korting bij Groupon en profiteer alleen vandaag van deze actie.
  Ticket vanaf € 6,50 per persoon
  AD Webwinkel
  AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Ticket vanaf € 7,15 per persoon
  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 8,50 per persoon
  Musement
  Koop je tickets bij Musement en profiteer van scherpe prijzen en gratis annuleren.
  Ticket vanaf € 12,95 per persoon
  Dagtickets
  Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa.

  Reviews van Miniworld Rotterdam

  14 May 2017

  De tentoonstelling is hartstikke leuk, maar in het restaurant betaal je te hoge prijzen voor de kwaliteit van het eten. Een broodje ei is letterlijk een broodje met 1 ei, geen boter, geen sla of iets anders erop. En dat in vergelijking met een bord patat.

  Van V
  Van V

  19 September 2016

  Een hele leuke ervaring voor alle leeftijden.

  Pieter
  Pieter

  19 January 2016

  Erg mooi en kundig gemaakt. Tevens goed meegedacht met de kleinste bezoekers met o.a. de verhoging rondom de tafels. Met natuurlijk als pronkstuk de Kuip. Waar mijn 2 jarige zoon en ik vaak zijn wezen kijken. Zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen!

  Ricardo S
  Ricardo S

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  27 December 2015

  Leuk om naar toe te gaan met kinderen. Mijn zoon is 2,5 jaar en heeft een paar uur vol interesse gekeken naar de treinen en gebouwen. Op veel plaatsen kan door een knop in te drukken licht en/of beweging geactiveerd worden. In de kelder wordt een nieuw deel bijgebouwd. Als deze af is gaan we zeker weer kijken.

  Remko
  Remko

  21 November 2015

  Ontzettend leuk om een kijkje te nemen in Miniworld Rotterdam. Zeker nu er een miniatuurversie is van Diergaarde Blijdorp. Ook leuk is dat het "nacht" wordt en je de stad bij nacht ziet.

  Janina
  Janina

  7 November 2015

  Leuk, maar niet heel groot. Mijn zoontje van 6 vond het super leuk. Met 2 uur heb je het wel gezien. Altijd de moeite waard om een kortingsbon te krijgen, want de prijs is vrij hoog voor de tijd dat je binnen bent. Verder is het slecht aangegeven. We moesten echt zoeken waar het zat, ondanks de navigatie.

  Linda
  Linda

  10 October 2015

  In één woord schitterend. Allemaal zo herkenbaar. Alleen vind ik de prijs wat aan de hoge kant.

  Anja v
  Anja v

  12 August 2015

  Het is heel erg mooi, maar de toegangsprijs zou in verhouding met de hoeveelheid wat je te zien krijgt en de tijd die je er doorbrengt wel lager mogen.

  Frouwkje V
  Frouwkje V

  28 July 2015

  Saai, saai en nog eens saai. Binnen een half uur heb je het wel gezien. Staat totaal niet in verhouding tot de hoge toegangsprijs van 11 euro.

  Els
  Els

  30 May 2015

  We hebben genoten. We kwamen ogen en oren te kort. Een echte aanrader voor jong en oud. We hebben ons ook laten plaatsen in de Kuip. Hadden poppetjes meegenomen en in de kleuren van Feyenoord geschilderd. Later bij de plaatsing geweest. Nu nog mooier met de helikopter er bij. Daarna naar de Euromast en met de splashbus gereden. Toen met de fiets een rondje om Rotterdam. Kan overigens ook lopend gedaan worden. We waren er een paar dagen. We zijn ook op de SS. Rotterdam geweest en hebben geslapen in het Delta Hotel in Vlaardingen dat tegen de waterweg (Maas) aan ligt. Een aanrader. We hebben echt genoten en kwamen tijd te kort. Wilde ook nog graag naar de bommerdement in de onderzeeboten loods. Van de zomer dan maar. Dan gaan we ook naar de open dag van Feyenoord en met Spido naar de Maasvlakte 2. Zo is er genoeg te zien en te beleven in Rotterdam. Hou ook rekening met het binnen komen en weggaan van de cruiseboten. Dus Rotterdam is een mooie stad met aanraders, zoals de waterbus naar Kinderdijk en de markthal. Mooi hoor.

  Zaal
  Zaal

  9 May 2015

  Ik had de oppervlakte wat groter verwacht. Verder erg mooi. Het geheel ziet er verzorgd uit. We hebben op het station bij de inlichtingen de kaarten gekocht. Was goedkoper dan met de kortingsbon.

  Piet W
  Piet W

  8 March 2015

  Miniworld is echt geweldig. Veel groter als ik dacht en vooral veel details. Ook voor ouderen zeker een aanrader, namelijk veel maquettes van oude en nieuwe gebouwen. Voor kinderen is er een speurtocht naar bekende figuren.

  Peter d
  Peter d

  11 March 2014

  Is goed en mooi opgezet. Veel treinen die steeds voorbij komen. Mijn kleinzoon vond het het einde en hoopt later op een huis met een grote zolder. Restaurant beetje oud, maar toch gezellig.

  A. Z
  A. Z

  2 March 2014

  Er is veel te zien. Leuk opgezet. Je kan er niet de hele dag doorbrengen en op de beneden verdieping was er geen beweging, dat was jammer.

  Marco K
  Marco K

  16 January 2014

  Leuk om al die treinen te bekijken, plus de "stad" er omheen. Minpunt op de middag dat wij er waren was dat de Thalys niet reed en dat voor een treinenfestijn! Prijs aan de hoge kant, maar met de kortingsbonnen nog net te doen.

  M. M
  M. M

  29 October 2013

  De moeite waard om te bekijken. Vooral de vele herkenningspunten uit Rotterdam doen mij als oud Rotterdammer goed. Mijn kleinzoon was er niet weg te slaan! Voor de (nabije) toekomst zou wat meer interactie met de trein(omgeving) een bezoek nog aantrekkelijker kunnen maken.

  Ton B
  Ton B

  27 September 2013

  Stond na moeizame reis met "Vervoer op Maat" op dinsdagmiddag voor de deur van Miniworld en kon er niet in. 3 uur moeten wachten tot "Vervoer op Maat" ons weer kwam ophalen (ik was met iemand die gebonden is aan een rolstoel). Geen leuke middag. Het regende ook nog.

  Tjeerd
  Tjeerd

  16 September 2013

  Een echte aanrader voor jong en oud! Prijs iets aan de hoge kant. Beneden is ook een expositie over de Hanzelijn. Met onze mannendag (vader en 4 broers) gaan we dit zeker bezoeken.

  Peter v
  Peter v

  15 August 2013

  Erg leuk om als Rotterdammer "jouw" stad in het klein, perfect gedetailleerd, terug te zien! Mijn dochter van 2 vond het ook geweldig! Zeker een aanrader!

  J.J.
  J.J.

  8 August 2013

  Hier moesten we eigenlijk al een tijdje naartoe. Vandaag was het eindelijk zover. Om 10 uur stonden we voor de deur, zodat het nog lekker rustig was. Het is vooral leuk om naar de details te kijken en als je oplet zie je iedere keer wat bijzonders (bijvoorbeeld Pipi Langkous en Kabouter Plop). Voor de volwassenen is het een sport om de gebouwen (uit Rotterdam en ook uit de rest van Nederland) te herkennen en kinderen volgen natuurlijk de vele treinen die voorbijkomen. En als het donker wordt is het natuurlijk extra bijzonder. Met alle lampjes ziet het er prachtig uit en lijkt alles heel anders. De prijs was aan de hoge kant, maar je ziet wel dat er veel werk inzit. En de kortingsbon scheelde toch weer een paar euro.

  Dick
  Dick

  28 April 2013

  Wij vonden het geweldig, vooral opa en de kleinkinderen. Een aanrader om nog eens te bezoeken. Meteen gezellig de stad in geweest.

  de W
  de W

  15 March 2013

  Leuk, maar absoluut te duur voor het gebodenen. In de hal hing nog allerlei informatie over kortingsacties (bijvoorbeeld in combinatie met Plaswijckpark), maar die bleken al lang niet meer te gelden. Diverse zaken kwam wat onhandig en rommelig over, zoals de kluisjes ergens in de kelder en het restaurant. Je moet ook rond sluitingstijd niet meer naar het toilet willen (voordat je naar huis gaat), want die zijn dan al schoongemaakt...

  Marleen
  Marleen

  14 March 2013

  Heel erg leuk. Onze kleinzoon wil er wel elke dag heen!

  E. v
  E. v

  8 March 2013

  Op zich was het wel mooi opgezet. We vonden de prijs echter aan de hoge kant. We vonden het ook niet fijn dat iedere keer het licht minder werd.

  Marja D
  Marja D

  2 March 2013

  Na enthousiaste verhalen besloten wij ook eens een kijkje te gaan nemen bij Miniworld Rotterdam. De kinderen vonden het heel leuk (3 en 7 jaar). Wij vonden de prijs iets aan de hoge kant voor wat je te zien kreeg. Wij hadden het iets groter verwacht. Ook vreemd dat wij voor plaatsen van de buggy moesten betalen (stond achter de kassa) en later een staanplaats voor buggy's zagen. Dit werd niet gezegd. Hartelijk dank voor de kortingsbon!

  Angelique H
  Angelique H

  25 February 2013

  We hebben Miniworld met onze kleindochter van 3 jaar bezocht. Geweldig vond ze het. Wij trouwens ook. Echt een aanrader!

  J. B
  J. B

  19 February 2013

  Mijn kleinzoon is echt gek op treinen. Als het aan hem ligt wilt hij iedere dag naar Miniworld in Rotterdam.

  Suzy
  Suzy

  2 February 2013

  Heel veel handwerk, prachtige scènes...en zoveel leuke verhalen die te zien zijn...een echte aanrader!

  T. B
  T. B

  30 January 2013

  Leuke dag uit. Niet om een hele dag te vullen, maar wel een goed dagdeel. Treinen zijn leuk om te zien voor kleine en wat grotere kinderen.

  Marleen
  Marleen

  30 January 2013

  Prachtig voor mijn kleinzoon, die gek is op treinen!

  Jeanne v
  Jeanne v

  23 October 2012

  Was hier met mijn gezin van 2 kinderen (10 en 12 jaar). We hebben echt onze ogen uitgekeken. Wat is het groot en knap gemaakt. En vriendelijk personeel. Vooral bezoeken als je in de buurt van Rotterdam bent.