Meivakantie muZIEum

Nijmegen
muZIEum
Ziekerstraat 6-B
6511LH Nijmegen

Wat is er te doen in de meivakantie 
Beleef de lente op een bijzondere wijze 

Er komen bladeren aan de bomen, de dagen worden langer en we genieten van de eerste zonnestralen. In de lente is het tijd om lekker vroeg naar buiten te gaan. Daarom krijgen alle vroege vogels korting op een bezoek aan het muZIEum. 

Beleef in de meivakantie van 23 april tot en met 15 mei de lente in onze belevingen. Onze blinde en slechtziende gidsen staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens jouw bijzondere ontdekkingsreis. Want wie kan dat nu beter dan een ervaringsdeskundige zelf? 

Ga naar muzieum.nl/meivakantie om jouw beleving te boeken! 

VROEGE VOGEL KORTING 

Alle vroege vogels worden beloond! Wanneer je één van de donkerbelevingen boekt tot en met het tijdslot 10.00 uur krijg je korting op je bezoek. Een goede reden om vroeg uit bed te komen! 

 BELEVINGEN IN LENTESFEREN 

Wie zegt dat je niet kan genieten van het lenteseizoen als je niets of weinig ziet? De vele geuren en kleuren, een warme zon op je gezicht, spelende kinderen en fluitende vogels. Er is genoeg te ontdekken in de lente door te ruiken, horen, voelen en proeven. Ervaar het zelf in de meivakantie! 

SPELLETJES SPELEN ZONDER SCHERP ZICHT 

In 2022 staat het thema vrije tijd centraal. Iedereen houdt van vrije tijd of het nou sporten, lezen of schilderen is. Maar hoe doe je dat allemaal als je blind of slechtziend bent? Met de meivakantie voor de deur vertelt collega Remko over het spelen van spelletjes met slecht zicht. En probeer het tijdens je bezoek zelf op het doe-plein! 

Bezoek de website >>

Google Maps
nijmegen expeditie ribbelroute
vroege vogel actie
blog remko spelletjes

  Reviews van Meivakantie muZIEum

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden