Kunst Kijk Route

Baarn
Kunst Kijk Route Baarn door Zomerkunst Baarn
Stationsweg 41
3743EN Baarn

In deze zomerse periode is het heerlijk om erop uit te gaan, en van zaterdag 26 juni t/m 25 juli kan in Baarn iedereen in de buitenlucht cultuur gaan snuiven en kennismaken met Baarnse kunstenaars via de Kunst Kijk Route.

De Kunst Kijk Route start op zaterdag 26 juni en duurt een hele maand. Fiets of wandel langs galeries, ateliers en huizen van Baarnse kunstenaars, waarbij deze zich presenteren en allerlei vormen van beeldende kunst op veilige afstand kan worden bekeken. Op elke locatie is er een kunstwerk te zien, een mooi object in de vensterbank of juist een groot werk in de tuin.

Meer dan 65 enthousiaste deelnemers hebben zich aangemeld, waaronder Atelier depARTure, Herma de Jong Hat Design en Peter Altena. Ook 17 ondernemers (winkel en horeca) bieden plaats aan exposanten. Zo is er een aantrekkelijke gevarieerde fiets- en wandelroute door Baarn gecreëerd, en wat verder weg zijn in Groeneveld, Lage Vuursche en bij Sherpa locaties te bezoeken.

Op een plattegrond op de website vind je alle adressen, met foto’s van de deelnemende kunstenaars en de openingstijden van galeries en ateliers. Vanaf circa 20 zijn gedrukte exemplaren op te halen bij onder meer het VVV, de bibliotheek en Wim Hogeveen in de Laanstraat.

Pak dus de fiets of trek de wandelschoenen aan en stel je eigen kunstroute samen. Maak er een ommetje van of een stevigere tocht, wees een slenteraar of een stoere doorloper, maar geniet vooral van Baarnse kunst.

Bezoek de website >>

Google Maps
Kunstwerk van Atelier depARTure
Kunstwerk van Ineke de Vroede
Kunstwerk van Maarten
Atelier Peter Altena

  Reviews van Kunst Kijk Route

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden