Huis Verwolde

Laren
Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
7245 T Laren

Een bezoek aan huis Verwolde is een reis naar het verleden. Ontdek hoe één familie hier 200 jaar woonde en bewonder de vele kamers die nog geheel origineel zijn ingericht. Zo lijkt het net of de bewoners ieder moment binnen kunnen lopen.

In het onderhuis leer je de bewoners op interactieve manier beter kennen en kunnen kinderen een speurtocht doen, op het bed van de huisknecht liggen, een bloemenboeket samenstellen of een monogram op bestek graveren.

In elk seizoen is het genieten in de tuin en park rondom het huis. Twee keer per maand is er een tuinrondleiding met een gids, en voor kinderen is er de knapzakroute, een speurtocht met verrassende uitkomst.
In de oranjerie start het bezoek en hier is ook de horeca en de kasteelwinkel te vinden. Het terras naast de oranjerie is een prachtige plek om tot rust te komen en te genieten van een koffie of thee met wat lekkers.
In de kasteelwinkel kunt u terecht voor streekproducten en leuke cadeautjes.

Voor een compleet overzicht van alle activiteiten voor volwassenen en kinderen kijk op onze evenementen kalender; GLK | Activiteiten & evenementen op Huis Verwolde

Bezoek de website >>

Google Maps
Huis Verwolde
Ingang

  Reviews van Huis Verwolde

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden