Expositie Sophia & Bryan

Maastricht
Artichoque Art Gallery
Brusselsestraat 51
6211PB Maastricht

Artichoque Art presenteert: Sophia Kirst & Bryan Claessen
Openingsweekend expositie 17 + 18 juli 2021 van 12.00 - 18.00, beide kunstenaars zijn aanwezig.

Elke zaterdag vrij te bezoeken tussen 12.00 - 18.00. Overige dagen op afspraak.

Sophia Kirst (München, 1987) groeide op in een culturele commune aan de rand van München. Een omgeving vol creativiteit, ruimte, kunst en cultuur. Na diverse omzwervingen begon ze in 2010 aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht waar ze drie jaar studeerde.
Sophia is gefascineerd door de energie die ontstaat wanneer mensen elkaar ontmoeten. Hun onderlinge tegenstellingen en de effecten die ze op elkaar hebben. Dit dwingt haar tot het zoeken naar een vorm die niet kan bestaan – terwijl we deze vorm wel kunnen voelen.

Bryan Claessen (Maastricht, 1977) is een autodidactische kunstenaar die zijn opvattingen over de wereld weergeeft in schilderijen. Initieel bevatten Bryan’s werken veel abstractie en lege ruimtes. Hierna dook de kunstenaar de geschiedenis in en presenteerde hij zijn publiek zijn blik op de American Tragedy. Momenteel vindt hij de eenzame, maar niet ongelukkige, aanwezigheid van individuen in verwarrende situaties opnieuw uit.

In zijn recente werk schets hij sfeerbeelden, plekken die hem intrigeren. Vaak gebouwen of landschappen waarin zich een of meerdere personen bevinden, in een bevreemdende combinatie van realisme en abstractie.

Bezoek de website >>

Google Maps
Expositie Sophia Kirst & Bryan Claessen
Bryan Claessen
sophia Kirst expositie
Bryan Claessen expositie
Sophia Kirst kunst

  Reviews van Expositie Sophia & Bryan

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden