Beeld en Geluid Experience

Hilversum
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum

De Beeld en Geluid experience is een belevenis om nooit te vergeten.
De Beeld en Geluid experience is een sensationele attractie op het gebied van televisie, radio, film en muziek. Kijken, luisteren, maar vooral ook doen staan hierin centraal. Je kunt je urenlang verdiepen in alle aspecten van de media in 15 verschillende themapaviljoens. Ontdek het geheim achter bekende tv-formats, voel je zelf eens de ster van de avond of bekijk de leukste reclames, tv- en radiofragmenten uit jouw eigen jeugd.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is in de expercience te beleven. Zo kun je zelf presenteren, filmen of als dj aan de slag. Een zweefvlucht maken over de aarde, achtervolgingsscènes monteren of jezelf veranderen in een aap? Ga naar de Beeld en Geluid experience in Hilversum en probeer het zelf.

Bij Beeld en Geluid kunt u ook terecht voor Arrangementen, Workshops, Bedrijfsuitjes, Educatieve arrangementen en Schoolfeestjes.

Bezoek de website >>

Beeld en Geluid museum

  Reviews van Beeld en Geluid Experience

  21 April 2014

  De gevraagde entree van 14,50 euro voor Beeld en Geluid en nog eens 14,50 euro voor de belachelijke Hillywood Tours van 1 uur is buiten proporties. Er zijn leukere uitjes te verzinnen voor 29,00 euro per persoon. Ik zoek thuis wel op internet naar filmpjes. Verder geen aangegeven route, zodat het allemaal rommelig en met veel lawaai overkwam. De software van veel activiteiten is traag en verouderd. Aanraakschermen reageren niet altijd. Ik had er erg naar uitgekeken, maar kwam na drie uur zeer teleurgesteld naar buiten. Voel me zelfs een beetje opgelicht.

  11 April 2014

  Ik heb genoten. Helaas kwam er om een uur of 4 een middelbare school. Er was geen controle over de kinderen, die blèrend en gillend door het gebouw renden, terwijl ze op alle knoppen ramden die ze tegen kwamen. Een kleine smet op een grandioos bezoek. Ik ga beslist nog eens, want ik ben nog lang niet uitgekeken.

  3 March 2011

  Wat een geweldig dagje uit. Samen met de kinderen een hele leuke dag beleefd. De kinderen hebben allemaal interactieve dingen gedaan, zoals in een soap spelen, het journaal voorlezen en op de foto met bekende Nederlanders. En vooral de filmpjes van vroeger waren geweldig voor ons. Een aanrader dus!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  1 October 2010

  Gisteren een dagje weg geweest naar Beeld en Geluid Experience. Bij de entree krijg je een ring waarmee elke experience heel persoonlijk wordt en waarmee je sommige experience's kan herbeleven op de website van Beeld en Geluid, maar helaas werkte dit niet overal. Het was een hele leuke ervaring, maar wel meer gericht op kinderen. Tegen de tijd dat ik kinderen heb kom ik zeker een keer terug.