Beatlesmuseum

Alkmaar
Pettemerstraat 12-A
1823 CW Alkmaar
Het Beatlesmuseum in Alkmaar herbegt een groot deel van de Beatles collectie van Azing Moltmaker, de eigenaar. Azing Moltmaker staat bekend als een echte Beatles specialist. Hij heeft in de loop der jaren ruim 60 boeken over de Beatles geschreven. Als het even kan geeft deze echte Beatles kenner je een rondleiding door het museum.

Collectie
Het museum bestaat uit een zeer omvangrijke collectie van de Beatles. Zo zie je onder andere documenten over het bezoek aan Nederland en originele gesigneerde contracten, waaronder het platencontract uit 1967. Buiten deze collectie documenten zijn souvenirs, kleding, platen en platenhoezen te zien uit de hele wereld. Maar ook zeldzame beeldopnamen en onuitgebrachte Beatles muziek.

Beatles Fan Shop
Verder vindt je in het Museum de Eleanor Rigby Tea Room waar je kan genieten van een kop koffie of echte Engelse thee. Daarna kan je je verzamelaarshart ophalen in de Beatles Fan Shop. Hier vind je veel spullen van de Beatles die te koop zijn tegen vriendelijke prijzen. Het museum is geschikt voor rolstoel gebruikers.

Bezoek de website >>

  Reviews van Beatlesmuseum

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden