Spa & Hamam

Amsterdam

Ontdek onze unieke formule

Welkom bij Du Sahara onze moderne Spa en Hamam in de Westelijke Ringzone van Amsterdam. U kunt hier met een gezelschap tot 25 personen geheel privé ontspannen en genieten in oosterse sfeer. Een bezoek aan Du Sahara is pure verwennerij. Onze sauna combineert oosterse gastvrijheid, met het beste uit verschillende badculturen.

Van een traditionele Arabische droge- en natte Hamam en een Scandinavische opgietsauna, tot een Amerikaanse Jacuzzi, een kinderbad speciaal voor jonge gezinnen en de unieke wellness-sensatie van een belevingsdouche. Na een bezoek aan onze Spa Hamam voel je je als herboren.

Onze Spa Hamam is ideaal als u eens gezellig in een besloten groep wilt ontspannen. Bij Du Sahara heeft u de gehele sauna een paar uur geheel privé voor uzelf. Badkleding is toegestaan tijdens uw bezoek. Wij passen de muziek, decoratie en hapjes aan aan de gelegenheid. Heeft u nog speciale wensen? Geen probleem, neem dan even contact met ons op.

We hebben diverse arrangementen waarvan u gebruik kunt maken. De perfecte plek dus om met vrienden, familie of collega's heerlijk te ontspannen en genieten.

Google Maps

Adres

Spa Hamam Du Sahara
Chris Labeaustraat 1
1062DC Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Spa & Hamam

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.