Kinderfeestjes

Harkstede Gn

Wij organiseren verschillende kinderfeestjes: Voor iedereen wat wils! Benieuwd wat voor kinderfeestjes we allemaal aanbieden? Hier een greep uit de mogelijkheden: - Bananaparty: Op zoek naar een origineel kinderfeestje? De Bananaparty is een originele en vooral erg leuke activiteit voor jouw kinderfeestje! Na ontvangst op onze locatie kleden jullie je om en lopen jullie naar het tweede strand, waar de banaan op jullie ligt te wachten. Een uur lang probeert de kapitein jullie het water in te krijgen. Wie lukt het te blijven zitten? Als jullie klaar zijn met banaanvaren, is het weer tijd om je om te kleden en naar de Seizoenen te lopen. Daar staat een patatje met een snack en ranja voor jullie klaar. Als afsluiter krijgen jullie een lekker ijsje. - Escaperoom: Kids De kinderescaperoom is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. De kinderescaperoom is geschikt voor minimaal 4 en maximaal 9 kinderen.

Met meer kinderen in de escape is niet mogelijk. Dit in verband met het aantal opdrachten die aanwezig zijn in de escaperoom. Wanneer de deur achter je op dicht gaat bevind je je in een klaslokaal zoals deze in de jaren ‘70 bestond. Je begint met het doorzoeken en overhoop halen van het lokaal; Op zoek naar hints en aanwijzingen,.. Door deze met succes op te lossen komen jullie steeds een stapje dichterbij de code van de Exit-deur,.. De opdrachten zijn gemaakt met als thema’s echte schoolvakken. Taal, rekenen, aardrijkskunde en biologie komen allemaal voorbij. Wat is jouw beste vak? Geen zorgen, deze Escaperoom is niet te makkelijk! Maar ook niet te moeilijk. Jullie krijgen Maximaal een uur om te ontsnappen! Lukt dit niet? Dan zijn jullie verliezers, maar lukt dit wel? Dan zijn jullie dik verdiende winnaars! Vragen over deze Escaperoom? Laat het ons weten! - Kabouterspeurtocht Een kabouterspeurtocht is een leuke activiteit voor het gezin of de hele familie! De kabouterspeurtocht is een zoektocht met GPS, bamboestieken en paddenstoelen zoeken. Onder begeleiding van een instructeur zal je verschillende spellen doen op het park. De kabouterspeurtocht is erg geschikt als kinderfeestje, maar kan ook gedaan worden als onderdeel van een familiedag of gezinsuitje. Er zijn 3 standaard Kabouterspeurtocht arrangementen. - Klimpark kinderfeestje Bijna jarig of jarig geweest? Dan is het klimfeestje iets voor jou! Na ontvangst loop jij met de kinderen die zijn uitgenodigd naar het klimpark toe. Jullie mogen vervolgens 2 ½ uur klimmen en klauteren in het klimpark.

In het klimpark staan jullie voor een aantal sportieve uitdagingen, want je moet op verschillende hoogtes van platform naar platform verplaatsen, gezekerd met een continue zekersysteem. Vergis je niet, het zijn pittige uitdagingen! Als jullie uitgeklommen zijn, lopen jullie naar de Seizoenen. Daar staat een patatje met een snack en ranja voor jullie klaar. Als afsluiter krijgen jullie een lekker ijsje. - Outdoorspeurtocht De outdoor speurtocht kids is een avontuurlijke activiteit en erg geschikt voor groepen kinderen tussen de 7-12 jaar.

De groep gaat verschillende outdoor-activiteiten doen. Bij het afronden van iedere activiteit krijgen ze een deel van een schatkaart. Aan de hand van deze schatkaart vinden ze de route langs de activiteiten en uiteindelijk de route naar de schat! Om schatkaart delen te verdienen moeten ze bijvoorbeeld een bouwopdracht uitvoeren, boogschieten, een route vinden met GPS apparatuur en vuur maken. De speurtocht eindigt met het roosteren van de schat op het zelfgemaakte vuurtje.

Google Maps

Adres

Break Out Grunopark
Hoofdweg 163
9614AD Harkstede Gn

Uitjes in de buurt

Reviews van Kinderfeestjes

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.