Kempervennen Center Parcs

Westerhoven

Dit vakantiepark is een echte aanrader en is zelfs al twee keer bekroond met de Tripadvisor Best Travellers Choice (2018, 2019). Het park ligt in Brabant en is voorzien van diverse activiteiten. Ben jij een water- of wintersporter of beide? Dan ben jij hier op het juiste adres.

Er is een groot SnowCenter waar je heerlijk van de berg af kan skiën of een mooie sneeuwelf kan maken. Er kan ook gewaterskied of gewakeboard worden als de sneeuw jou iets te koud is. In de zomer hebben wij op het meer een groot AquaPark waar de kinderen helemaal los kunnen gaan. In ditzelfde meer kan je ook duikles nemen of gezellig met het hele gezin gaan waterfietsen. Heb je nog geen genoeg van al dat water? Ga samen op avontuur in de kano.

Wanneer het buiten nog iets te koud is om lekker in het water te duiken hebben wij een groot indoor zwemparadijs: Aqua Mundo, waar ook hele toffe poolparty’s worden georganiseerd. Daarnaast hebben wij een wild water raftbaan, golfslagbad, peuterzwembad, kinder-doe-bad, glijbanen en voor de ontspanning een heerlijke sauna en stoomcabines.

Het park beschikt over een kinderboerderij waar de kinderen heerlijk kunnen knuffelen met de dieren en ze zelfs kunnen voeren. Op avontuur tussen de dieren? Ga op kids safari.

Ga jij deze vakantie voor een goede uitdaging? Er kan outdoor worden geklommen waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de natuur. Of wil je liever van boven naar beneden springen, spring van de Tower Jump af. Voor de kinderen is er ook een uitdagend klimparadijs of een Zip Wire.
Met het hele gezin kan je ook meedoen aan de welbekende escape room, kan jij onder druk presteren?

Op het park wordt het gehele jaar door allerlei leuke workshops of sporttoernooien georganiseerd. En aan entertainment ontbreekt het ook zeker niet bij ons!

Kaartjes met korting voor Kempervennen Center Parcs

Center Parcs
Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek online.
TUI
Bekijk de voordelen van boeken bij TUI. Vanaf nu is Center Parcs de Kempervennen ook te boeken bij TUI.
Google Maps

Adres

Kempervennen Center Parcs
Kempervennendreef 8
5563VB Westerhoven

Uitjes in de buurt

Reviews van Kempervennen Center Parcs

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.