Buitencentrum Boomkroonpad

Drouwen

Een spannende tocht door de worteltunnel en vervolgens door de toppen van de bomen. Dat kan alleen bij Buitencentrum Boomkroonpad in de boswachterij Gieten-Borger.

Verschillende mogelijkheden
Na de "klim" over het Boomkroonpad zijn er wandelroutes met verschillende afstanden uitgezet, een duidelijke folder wijst je op de verschillende wetenswaardigheden. Verder zijn er mogelijkheden om samen met de boswachter te speuren naar sporen, daarnaast zal hij tijdens de wandeling je ook meer vertellen over andere zaken die met de natuur te maken hebben. Voor kindermiddagen is er de mohgelijkheid om op een speciale vuurplaats broodjes te bakken, een belevenis voor de kinderen.

Speelbos
Na afloop ravotten in het speelbos, waar niets hoeft en heel veel mag! Hutten bouwen en met vlotten dobberen. Jezelf verstoppen achter de stobbe's van omgevallen bomen en luisteren naar het ruisen van de bomen! Dat alles behoort tot de mogelijkheden voor een actief programma op en rond Buitencentrum Boomkroonpad!

Eenvoudig restaurant
Paviljoen de Woudstee, een eenvoudig restaurant met terras, is onderdeel van Buitencentrum Boomkroonpad. Koffie, gebak, broodjes, pannenkoeken en ijsjes zijn hier volop verkrijgbaar.

Google Maps

Adres

Buitencentrum Boomkroonpad
Steenhopenweg 4
9533 PN Drouwen

Uitjes in de buurt

Reviews van Buitencentrum Boomkroonpad

17 March 2020

Leuk om in alle rust tussen de bomen te lopen met in de toren een prachtig overzicht over het bos. Daarna kun je lekker wandelen door de prachtige bossen. Er is een duidelijke route beschikbaar. Voor kinderen is het geweldig met de speeltuin en de waterpomp.

Willem Verspyck
Willem Verspyck

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.