Tijdwachters het Fort

Alkmaar
Datum: 26-08-2023 t/m 31-08-2026

Beleef een spannende kinder GPS speurtocht met ‘De Tijdwachters van het fort’ Let op: Dit is de vernieuwde versie van ons vorige feestje ‘Fort Knight’.

Op zoek naar een avontuurlijk en interactief kinderfeestje dat de verbeelding van kinderen prikkelt? Maak dan kennis met ‘De Tijdwachters van het fort’ – een unieke kinder GPS speurtocht door de tijd! Dit bijzondere spel neemt kinderen mee op een spannende reis door verschillende tijdperken, waar ze met behulp van GPS-technologie op zoek gaan naar tijdkristallen en de kwaadaardige tijdrovers moeten tegenhouden.

Lees verder en ontdek hoe je een onvergetelijk GPS speurtocht kinderfeestje kunt beleven met ‘De Tijdwachters van het fort’. Een interactief avontuur ‘De Tijdwachters van het fort’ biedt een unieke en interactieve ervaring voor kinderen tijdens een GPS speurtocht kinderfeestje. Gewapend met een tablet en gebruikmakend van GPS-technologie, gaan de kinderen op een opwindende ontdekkingstocht door verschillende historische locaties. Het is alsof ze zelf door de tijd reizen terwijl ze aanwijzingen volgen, raadsels oplossen en tijdkristallen verzamelen. Met ‘De Tijdwachters van het fort’ wordt een gewoon kinderfeestje omgetoverd tot een spannend avontuur waarbij de kinderen actief betrokken worden. Spanning en plezier: een uniek GPS speurtocht kinderfeestje ervaring.‘De Tijdwachters van het fort’ biedt kinderen een unieke mix van spanning en plezier. Terwijl ze door de tijd reizen en verschillende tijdperken verkennen, worden ze uitgedaagd met raadsels, puzzels en uitdagende opdrachten. Het spel stimuleert hun probleemoplossend vermogen, samenwerking en creativiteit. Bovendien leren ze spelenderwijs ook nog eens iets over geschiedenis. Het GPS-element voegt een extra dimensie toe aan het GPS speurtocht avontuur, waardoor kinderen actief betrokken worden bij het vinden van de tijdkristallen en het verslaan van de tijdrovers.

Google Maps

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9
1536 AC Alkmaar

Uitjes in de buurt

Reviews van Tijdwachters het Fort

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.