Rondleiding Fort Sabina

Moerdijk
Datum: 25-06-2023

Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort? Iedere tweede en laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids.

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het Franse kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, dat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen, zoals de bomvrije ruimten en de kazemat. Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. De rondleidingen starten bij de Fortshop.

In juli en augustus en andere vakanties elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur. Wilt u zeker zijn van een plek in de rondleiding ? Mail naar: rondleidingen@fortsabina.nl en laat naam, dag, tijdstip en aantal personen weten. U ontvangt dan snel een bevestiging en betalingsverzoek.

Kosten voor volwassenen € 7,50 per persoon, kids tot 16 jaar gratis. Per rondleiding gaan er zo'n 10-12 personen mee. Vol is vol. Ook voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met rondleidingen@fortsabina.nl. 

Google Maps

Adres

Fort Sabina
Fortweg 1
4794 SC Moerdijk

Uitjes in de buurt

Reviews van Rondleiding Fort Sabina

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.