Rondleiding Fort Sabina

Moerdijk
Fort Sabina
Fortweg 1
4794 SC Moerdijk
Datum: 25-06-2023

Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort? Iedere tweede en laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids.

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het Franse kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, dat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen, zoals de bomvrije ruimten en de kazemat. Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. De rondleidingen starten bij de Fortshop.

In juli en augustus en andere vakanties elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur. Wilt u zeker zijn van een plek in de rondleiding ? Mail naar: rondleidingen@fortsabina.nl en laat naam, dag, tijdstip en aantal personen weten. U ontvangt dan snel een bevestiging en betalingsverzoek.

Kosten voor volwassenen € 7,50 per persoon, kids tot 16 jaar gratis. Per rondleiding gaan er zo'n 10-12 personen mee. Vol is vol. Ook voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met rondleidingen@fortsabina.nl. 

Bezoek de website >>

    Reviews van Rondleiding Fort Sabina

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.