Pop-up restaurant

Abcoude
Datum: 09-03-2023 t/m 02-04-2023

Fort bij Abcoude is het oudste fort (1885) van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie van de stad Amsterdam. Helemaal gebouwd uit bakstenen, de laatste in zijn soort. Niet alleen het fort zelf is bijzonder, ook de flora en fauna rond het monument zijn prachtig. Zo vind je er regelmatig vleermuizen, ijsvogels en andere bijzonderheden. We dineren in het oude kruitmagazijn, naast de slaapvertrekken van de soldaten. Zien we jou binnenkort op dit raadselachtige fort?

Waar ga ik van genieten?

Een bijzonder en heerlijk 5-gangen diner: bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van Fort bij Abcoude. Volledig drankarrangement. We hebben heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.

Een echte avond uit op Fort Abcoude onder de rook van Amsterdam. Wandel met ons mee en ontdek de verhalen van dit stukje UNESCO werelderfgoed. Live muziek & beleving. We hebben iedere avond geweldige muzikanten, die met veel plezier de avond begeleiden met gezellige en sfeervolle muziek. Prijs. €98.95 Voor een volledig verzorgde avond met muziek, beleving, een 5 gangen diner en drankarrangement. 

Google Maps

Adres

Waterlinie
Molenweg 19
1391 CH Abcoude

Uitjes in de buurt

Reviews van Pop-up restaurant

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.