Pampus Winkel

Muiden
Forteiland Pampus
Fort Pampus 1
1398 Muiden

In december sluit Pampus voor museaal bezoek, maar het Pampusgevoel komt in de winter gewoon naar je toe Een deel van ons prachtige kantoorpand aan de Herengracht 67 in Muiden wordt in de wintermaanden omgetoverd tot winkel. Alles dat Pampus zo bijzonder maakt is hier te krijgen, denk aan: Wekelijks wisselende eilandsoepen, van groenten uit eigen tuinHet enige echte Pampusbier, stoere bio bierworsten en verfijnde lokale kazen. Chutney, tapenade en andere dips uit eigen keukenen nog veel meer lekkers en leuks voor de feestdagen.

De Pampuswinkel is vanaf 15 november 2022 weer geopend en blijft ten minste tot en met 23 december open. Elke dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Museumwinkel. Neem een stukje Pampus mee naar huis. In het Pampus Paviljoen is museumwinkel Het Magazijn gevestigd. Laat je hier informeren over alles wat er op Pampus te doen is, of koop een mooi aandenken aan je dag op Pampus.

Een greep uit het assortiment:

 • De sleutel van Pampus, om in het fort verschillende spellen te activeren.
 • De blacklightspeurtocht met blacklightlampje: ga opzoek naar verborgen aanwijzingen in het fortBoeken en fotoboeken over de Stelling van Amsterdam.
 • Post van Pampus: ansichtkaarten met unieke Pampuspostzegel.
 • Duurzaam speelgoed om zelf aan de slag te gaan met de elementen water, wind en lucht.

Natuurlijk is er veel meer Van drijvende sleutelhanger tot Pampusbier… Leuk als je een kijkje komt nemen.

Bezoek de website >>

  Reviews van Pampus Winkel

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden