Paasbrunch de Gagel

Utrecht
Datum: 09-04-2023 t/m 10-04-2023

Eerste en tweede paasdag staan bijna voor de deur. Op zondag 9 en maandag 10 april organiseert Fort de Gagel een uitgebreide brunch, speciaal voor de feestdagen. Superleuk als gezins- of familie-uitje, want we gaan iets leuks doen. Over het hele eiland worden deze dagen eieren verstopt door de paashaas. Kom gezellig brunchen en samen chocolade eieren zoeken. Je bent van harte welkom om lekker te komen brunchen.

De eerste ronde start om 11:00 uur en duurt tot 13:00 uur, waarbij we starten met de brunch en vervolgens chocolade eieren gaan zoeken op het eiland. Voel je niet opgejaagd om stipt om 13:00 uur buiten te staan, blijf vooral nog even lekker zitten en laat de kinderen uitrazen op het speeltoestel naast het terras.

De brunch kost €42,50 p.p. inclusief koffie, thee, sappen, frisdranken huisgemaakte limonades. Voor kinderen tot en met 12 jaar betaal je de helft van de prijs. Reserveren voor de brunch kan door in de reserveringsomgeving te kiezen voor het tijdstip 11:00 uur op 9 en 10 april.

Google Maps

Adres

Waterlinie
Gageldijk 167
3566 MJ Utrecht

Uitjes in de buurt

Reviews van Paasbrunch de Gagel

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.