Minecraft VR Experience

Herwijnen
Datum: 18-03-2023 t/m 18-04-2023

De nieuwe Minecraft VR Experience is heel populair en in de schoolvakanties snel volgeboekt. Daarom organiseren we op zaterdagen extra dagen voor de Minecraft VR Experience.

Wil jij virtueel in 3 dimensies door heel Nederland vliegen? Reserveer dan snel jouw plekje. In deze nieuwe experience maakt een 3-dimensionale virtuele reis door heel Nederland in Minecraft. Zet een VR-bril op en beleef je lievelingsspel Minecraft alsof het echt is. Loop, spring, vlieg en zwem door deze fascinerende wereld. Zie met eigen ogen hoe deze virtuele wereld is opgebouwd met 1000 miljard Minecraft blokken. Zie je eigen wijk in Minecraft door de virtual-reality bril verschijnen en ervaar hoe je zwevend boven de daken van je eigen huis naar je school een vlucht kunt maken.

Handig om te weten: de VR Experience is voor kinderen van ongeveer 10 jaar en ouderhet is wenselijk dat de ouders/ verzorgers bij de workshop aanwezig zijn om de kinderen te helpen waar nodig met de bediening van de knoppende kinderen moeten wennen aan de VR bewegingen. Het kan dus even duren voordat het kind echt aan het spelen is sommige kinderen vinden de VR na een tijdje spelen niet fijn meer aanvoelen. Het is uiteraard mogelijk om eerder te stoppen.

De Minecraft VR Experience staat los van de GeoExperience. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren. De workshop duurt ongeveer 45 minuten. en kost €7,50 per kind.

Google Maps

Adres

Waterlinie
Nieuwe Steeg 74
4171KG Herwijnen

Uitjes in de buurt

Reviews van Minecraft VR Experience

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.