Kerst & Wintertuin

Abcoude
Waterlinie
Velterslaan 1
1391 HV Abcoude
Datum: 17-12-2022

Alvast in de kerstsfeer komen?. In het weekend van 17 en 18 december organiseert Natuurmonumenten in samenwerking met Cultuurhuis Piet Mondriaan uit Abcoude ‘Kerst & Wintertuin op Fort bij Nigtevecht’. Het fort wordt omgetoverd tot een echt kerstfort met kerstbomen, vuurkorven, lichtjes, warme chocolademelk en glühwein. Tijdens dit weekend is er voor jong en oud van alles te beleven.

Kom kijken naar de levende kerststal of doe mee met de OERRR-speurtocht in en om het fort. Luister naar één van de kerstkoren in de genieloods, kom kijken naar de Roald Dahl-jeugdvoorstelling in de poterne of bezoek een mini-kindercollege van onze boswachter of fortenwacht en geniet tot slot van swingende bands. Kortom: voor het ultieme kerstgevoel moet je op Fort bij Nigtevecht zijn. Levende kerststal, OERRR-speurtocht en mini-kindercollegesDoe mee met de winterse OERRR-speurtocht, aai de dieren in de levende kerststal en ontdek de natuur én de geschiedenis van Fort bij Nigtevecht.

Natuurmonumenten heeft allerlei spannende en leuke opdrachten uitgezet, die jou langs alle mooie plekjes van het fort leiden. Alvast een tipje van de sluier: je gaat in ieder geval aan de slag om een kerstdiner voor vogels te maken. En je sluit de speurtocht af met het roosteren van marshmallows boven een vuurtje. Wil je meer over dieren in de winter weten? Of over forten? Onze boswachters en fortwachters vertellen je hier tijdens een mini-kindercollege van alles over. Ook leuk voor volwassenen.

Cultureel programma van Cultuurhuis Piet Mondriaan.

Dit is het eerste jaar dat Natuurmonumenten en Cultuurhuis Piet Mondriaan uit Abcoude de handen ineen slaan en samen een kerstfeest organiseren. Met de titel Wintertuin heeft het Cultuurhuis een prachtig en sfeervol cultureel programma samengesteld met kerstconcerten van diverse lokale koren en bands, een dansvoorstelling en kindertheatervoorstelling GROEI (boek hiervoor een combi-ticket). Meer info: www.nm.nl/kerst-op-fort.

Bezoek de website >>

  Reviews van Kerst & Wintertuin

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden