Geest van Delfshaven

Rotterdam

De projecten zijn erop gericht om diversiteit op een positieve manier aan het licht te brengen, zowel in de productiefase als in de uiteindelijke presentatie.

De Geest van Delfshaven
Jonkert, een onrustige geest, zorgt voor grote problemen in Rotterdam Delfshaven. We roepen iedereen op mee te helpen, om Jonkert zijn verdiende eeuwige rust te geven, alsjeblieft. Tijdens een tocht door historisch Delfshaven, hoor je via een koptelefoon wonderlijke verhalen en aanwijzingen. Over de onrustige geest en over de geschiedenis in de liefde. Zo praten mensen, gevels en beelden met je. Ook moet je dingen doen om kwade invloeden te weren en goede te bevorderen.

Voorstelling
Openbare voorstellingen zijn gepland van 19 tot en met 27 oktober en beginnen om 14.30 uur. De voorstelling begint bij de trappen van metrostation Delfshaven op de Jan Kruijffstraat in Rotterdam. De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur. Reserveren is verplicht en kan via de website. Kinderen mogen alleen mee onder begeleiding van een volwassenen.

Google Maps

Adres

De Theaterstraat
Jan Kruijffstraat
3026 VN Rotterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Geest van Delfshaven

18 December 2014

Het werd een spannende verjaardag voor Rob die 9 is geworden. Gids Nico maakte er een echte ontdekkingstocht van, voor Rob en zijn vrienden. Precies goed (ondanks de kou).

Anna Nagtegael

3 September 2015

Knap gemaakt. Mooie afwisseling tussen het verhaal via je koptelefoon en interactie met de begeleiding. Die speelde heel goed in op de groep. En geen stress. Heel fijne middag zo. Dank jullie wel.

Wendy de Bie

16 September 2019

Goede sfeer! Heen en weer tussen spannend en leuk. Een aanrader voor verjaardagen. Het is wel buiten..

mieke

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.