Fort Room

Diemen
Datum: 01-11-2022 t/m 31-12-2023

FORT ROOM. Ben jij gek op puzzelen, raadsels oplossen en logisch nadenken, kies dan voor deze escape kist De Fort Room is een mobiele escape room experience in de vorm van een munitiekist. Deze kist zit dicht met zes sloten en moet binnen het uur geopend worden.

ESCAPE KIST. De Fort Room is een zogeheten escape kist. Je hoeft nergens uit te ontsnappen, maar om de munitiekist te openen, ga je allerlei puzzels en raadsels oplossen. Net als in een escape room Ook hier heb je een uur de tijd om alle sloten op tijd open te krijgen.

THEMA FORTEN. De Fort Room heeft als thema de forten in Nederland. Sluiswachter Jan werkt bij de inundatiesluis en moet in verband met oorlogsdreiging de sleutel te pakken krijgen om de sluizen te openen. Alleen ligt deze sleutel in een munitiekist met zes sloten Met je team krijg je één uur de tijd om te helpen zoeken naar de sleutel van sluiswachter Jan.

COMPETITIE EN TEAMBUILDING. De Fort Room is erg leuk om in te zetten als competitie activiteit in een teambuilding omgeving. Met je team van 6 – 8 deelnemers moet je samenwerken om de kist op tijd open te krijgen. Maar als je gezelschap uit meer deelnemers bestaat kun je de competitie aangaan met meerdere kisten. Wij hebben vijf identieke kisten dus met maximaal 40 personen kun je deze leuke groepsactiviteit doen.

COMBINATIE MET HET KANON. Ben je met een groep tot 17 personen, dan kunnen we ook een combinatie maken van de Fort Room met onze inhouse escape room Het Kanon. Je moet dan bij Het Kanon op zoek naar alle materialen om het Kanon af te schieten, maar in de escape kist (de Fort Room) vind je het laatste onderdeel hiervoor. Jullie bevinden je dan in twee aaneengesloten ruimtes zodat iedereen zich met alle puzzels kan “bemoeien”. Alle puzzels kunnen los worden opgelost en jullie worden niet opgesloten.

Google Maps

Adres

Fort Diemerdam
Overdiemerweg 37
1111 PP Diemen

Uitjes in de buurt

Reviews van Fort Room

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.