De Betuwse Fietsvierdaagse

Nederland
Waterlinie

Nederland

De Betuwse Fietsvierdaagse biedt u vier dagen fietsplezier door het Betuws landschap. Tijdens de vier tochten wordt u tevens in de gelegenheid gesteld steden en dorpen te bekijken en diverse musea en dergelijke te bezoeken. De populaire Betuwse Fietsvierdaagse wordt dit jaar gehouden van donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) t/m zondag 29 mei 2022. De verschillende dagelijkse fietsafstanden zijn 25, 40, 60 en 80 km.

Uiteraard bent u niet verplicht iedere dag steeds dezelfde afstand te kiezen. Kinderen. Bij wijze van experiment kunnen kinderen t/m 12 jaar gratis meefietsen, mits onder geleide van een volwassene. Voor deze kinderen dient wel op de gebruikelijke wijze een inschrijfformulier te worden ingevuld. Ouders en grootouders: laat ook uw (klein-)kinderen ervaren hoe heerlijk het is om fietstochten te maken. Veer-overgangen. Als onze routes bij een rivier gebruik maken van een veerpont, krijgt u van ons natuurlijk een pontkaartje mee.

De 80 km-rijders zullen op alle vier dagen te maken hebben met veer-overgangen en zullen van ons dus aardig wat kaartjes meekrijgen GPS-routes. Ook dit jaar zullen we onze routes digitaal aanbieden als gpx-bestanden. Als u zich heeft ingeschreven, kunt u deze ongeveer een week voor de start van de vierdaagse van onze website downloaden. Zodra ze beschikbaar zijn zullen we dat op deze plaats duidelijk aangeven. 

Bezoek de website >>

  Reviews van De Betuwse Fietsvierdaagse

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden