Buitenbioscoop

Nederland
Datum: 03-09-2022

Zaterdag 3 september weer een buitenbioscoopavond op het terrein naast het bunkerpad. Een heerlijke nazomeravond met barbecue, grill, bier en wijn en natuurlijk een film die je gezien moet hebben. Dit keer: The Peanut Butter Falcon.

The Peanut Butter Falcon is een avonturenfilm van Tyler Nilson en Michael Schwartz. Met o.a. Zack Gottsagen, Shia LaBeouf, Dakota Johnson en John Hawkes.De 22-jarige Zak (Zack Gottsagen) heeft het syndroom van Down. Hij is door omstandigheden terechtgekomen in een bejaardeninstelling in North Carolina waar hij zijn kamer deelt met de nog immer kwieke grijsaard Carl (Bruce Dern). Zak wordt hier gillend gek, en zijn ontsnapping door het stalen raamwerk oogt dan ook als een geestige hergeboorte. De ietwat gezette wijsneus, die zich met zeep heeft ingesmeerd, wurmt zich door de spijlen, die de vorm van een vulva hebben aangenomen. Vervolgens belandt hij op het gras, waar hij het op een rennen zet, op naar de wijde, onontgonnen wereld. En op weg naar zijn held: de showworstelaar Salt Water Redneck.

Zak bezit al jaren een VHS-tape van deze man die naar verluidt kilometers verderop een worstelacademie bestiert. Onderweg om zijn droom te verwezenlijken sluit hij een verrassende vriendschap met een ruige visser (LaBeouf). De ontwapenende Gottsagen en erg goed spelende LaBeouf hebben een fijne chemie samen en geven de film een hoge sympathiefactor. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke nazomer filmavond in de openlucht. Koop nu uw kaarten in de voorverkoop vanaf € 14,50, kaarten aan de kassa zijn € 19,50 p.p. (excl service kosten ticket). Reserveer Vroeg

Adres

Waterlinie

Nederland

Uitjes in de buurt

Reviews van Buitenbioscoop

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.