Verfijn je zoekopdracht

Hemelvaart
Hemelvaartsdag is één van die feestdagen die uitnodigen om eens iets speciaals te doen. Het valt altijd op een donderdag en dat maakt het dat Hemelvaart voor veel mensen een extra vrije dag is. Benut die optimaal en ga een lekker dagje weg. Of neem de vrijdag vrij zodat je een lekker lang weekend hebt.

Bijvoorbeeld om naar het Breda Jazz Festival te gaan. Of naar Dauwpop in Hellendoorn. Er is hoe dan ook genoeg te beleven op muzikaal gebied. Maar Hemelvaartsdag staat vooral bekend om de vele jaarmarkten, braderieën en boekenmarkten. In elke stad of dorp is het gezellig tijdens Hemelvaart 2014!

Winkelen op Hemelvaartsdag
Ook tijdens Hemelvaart is het mogelijk om even lekker te winkelen. In talloze steden openen winkeliers hun deuren. In Amsterdam bijvoorbeeld. Of wat dacht je van Hemelvaartsdag 2014 doorbrengen in Den Haag? De leukste winkelsteden hebben natuurlijk nog meer te bieden. Grijp deze Hemelvaart aan voor een fijne stedentrip.

Pretparken tijdens Hemelvaart
De Nederlandse attractieparken worden altijd goed bezocht op Hemelvaartsdag. Zeker als het niet te warm is en droog blijft. Dierentuinen stromen vol tijdens Hemelvaart en ook in andere pretparken is het flink druk. Bij stralend weer zijn het juist de recreatiegebieden en zwembaden waar het zwart van de mensen ziet.

Wil je dat liever vermijden? Kies dan voor de eerste optie. Lekker op de fiets een tocht maken en kijken wat op je pad tegenkomt. Dat is ook een mooie invulling voor een dagje uit! Hieronder kan je inspiratie op doen en een fietsrichting kiezen voor Hemelvaart 2014.

Totaal 3934 uitjes gevonden
Urk
Het museum wil met de collectie de aandacht vestigen op de geschiedenis van Urk. Aan de hand van verschillende exposities krijg je een beeld van de wijze waarop de Urkers geleefd hebben.
Helmond
Escape rooms Roba Festa is een evenementenlocatie in Helmond met 3 escaperooms. De escaperooms zijn ieder met een eigen thema. Puzzels, opdrachten en verborgen hints dagen uit om binnen de 60 minuten de missie te voltooien
Wognum
Een unieke ervaring tussen de schapen en border collies op onze eigen locatie in Spanbroek of op een door u gekozen locatie door heel Nederland.
Arnhem
Een bezoek is een kennismaking met Nederland van toen en van nog niet zo lang geleden. Er is beweging, reuring, en leven. Je komt er ogen tekort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen.
Deze tocht laat u alle facetten van de Binnendieze zien. Varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes van het historische stadscentrum.
Assen
Dit is een evenement vol spektakel, passie en emotie en je kan hier topsport bekijken op het hoogste niveau. Je moet één keer in je leven de TT Assen hebben meegemaakt.
Maastricht
Lekker cruisen met je privé sloep. Geen last van anderen en vaar heerlijk over de Maas, oude binnenhaven, 't Bassin en de Zuid-Willemsvaart.
Borculo
Leer het handboogschieten zoals onze roemruchtige strijder Wilhelm Tell het uitvoerde.
Den Bosch
Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang.
Kamerik
Pitch&Putt Golf is een laagdrempelige variant van golf. Het is op elk niveau spannend en uitdagend ! Door de "korte" afstanden, tussen 30 en 70 meter is het spel geschikt voor iedereen. Na een korte instructie mag iedereen de baan op.