Toeren in een oldtimer

Wapenveld

Uiteraard mag je zelf rijden in deze fotogenieke auto’s. Verzekering: all-risk met inzittendenverzekering. Beide auto’s hebben gordels voor en achter: (klein-) kinderen kunnen dus zonder bezwaar mee, met enig beleid gaat vier volwassenen ook nog. Wapenveld ligt op de Noord-Veluwe, dus Veluwe, Salland, Noord-west Overijssel, Zuid-Drenthe binnen het toerbereik; de eigen auto kan in Wapenveld blijven staan die dag. Een fraaie Toergids met autoroutes vanuit Wapenveld is op aanvraag beschikbaar (routes in google maps): zowel als pdf en als tijdschift op verzoek gratis vooraf te krijgen. Kijk voor recensies en ervaringen van huurders op google recensies en op de facebookpagina. Ter inspiratie is een gids beschikbaar van 36 pagina’s met tientallen foto’s en verhalen.

In het kort nog:

De Kever is een originele NL-auto uit 1968 met stalen schuifdakje. Met platte voorruit, stalen dashboard en kleinere (kerkraam-) achterlichten heeft deze roomwitte Kever nog de klassieke keverlooks. Anoniem toeren zonder aangesproken te worden onderweg: dat gaat je niet lukken met deze Kever!

De Golf MK1 uit 1985 is van de eerste generatie Golf cabrio's, door zijn rolbeugel boven de hoofdsteunen ook wel liefkozend “het aardbeienmandje” genoemd. Met een prima kachel is het vaak juist in voor- en naseizoen heerlijk vertoeven met je lief in deze fotogenieke cabrio

Link naar flipbook: https://onlinetouch.nl/vintagecarswapenveld/vintagecars-wapenveld---op-weg-naar-je-herinnering

Google Maps

Adres

Vintagecars Wapenveld
Flessenbergerweg 9
8191lh Wapenveld

Uitjes in de buurt

Reviews van Toeren in een oldtimer

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.