Teambuilding

Ouddorp

Er zijn tal van activiteiten bij De Bever Verhuur. Hiermee helpen we je een stukje op weg en denken we met je mee. Sowieso zit je hier goed wanneer je op zoek bent naar een unieke en exclusieve activiteit, die het groepsgevoel alleen maar versterkt. De vervoermiddelen zijn namelijk uniek. Naast bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeestjes kunnen er ook familie-uitjes of jubileums worden gevierd.

Als eigen arrangementen biedt De Bever Verhuur diverse Segway PT tours, culturele tours op een vervoermiddel, culinaire tours op een of meerdere vervoermiddelen en verschillende fietstochten aan. De Segway PT tours zijn daarbij allen beschreven op www.segwayouddorp.nl.
Een culturele tour op een vervoermiddel houdt in dat je één vervoermiddel kiest en daarmee een rondrit rijdt, die voert langs culturele hoogtepunten. Erg leerzaam, want zo steek je veel op van de lokale geschiedenis en cultuur op Goeree-Overflakkee. De beste manier om zo'n route te rijden is uiteraard met een gids die je erg veel kan vertellen over de omgeving.

Bij de culinaire tour op 1 of meerdere vervoermiddelen gaat het om het proeven. Doelgericht rijd je naar de leukste restaurants, onderweg genietend van de omgeving. Wij zetten deze rit voor en met jou uit, zodat jezelf geen voorbereiding hoeft te maken. Hetzelfde geldt voor de fietspaden. Wij weten de tijdspanne en mooie (verborgen) fietspaden in de omgeving te vinden. Voor jou zijn ze op een rij gezet, zodat je kunt kiezen uit een rit van 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten of langer. Deze routes zijn uitgeschreven en te vinden op onze website. Wil je deze met gps rijden? Zelfs hier hebben wij aan gedacht: de routes zijn te downloaden via onze website. Kijk hiervoor op De Bever routes.

Segway PT tours
Culturele tour op een vervoermiddel
Culinaire tour op 1 of meerdere vervoermiddels
Tocht op een vervoermiddel naar keuze, eventueel met gids
Combi arrangement met activiteiten i.s.m. Outdoor Westvoorne

Google Maps

Adres

De Bever Verhuur
Dijkstelweg 12
3253 T Ouddorp

Uitjes in de buurt

Reviews van Teambuilding

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.