Proeven en proosten op het water

Haarlem

De Waterkoets, proeven & proosten op het water. Bedrijfsuitje, bruiloft, familiebijeenkomst, vrijgezellenfeestje, high tea of een ander feestelijk of zakelijk evenement? De Waterkoets zorgt voor een onvergetelijke dag!

Ontspannen op het water
Heerlijk ontspannen op het water – het is de perfecte manier om een mooie dag door te brengen. Wat kan er immers mooier zijn dan in goed gezelschap genieten van een hapje en drankje in een prachtige omgeving?

De Waterkoets kent dit gevoel als geen ander, en helpt u graag bij het plannen van het perfecte uitstapje.
Vaar mee met één van de prachtige historische boten: De Waterkoets, een deels overdekte zolderschuit uit 1933 (max. 40 personen) én de Salonboot, een geheel gerestaureerde authentieke notarisboot (max. 12 personen).

Diverse catering mogelijkheden
Te combineren met brunch, lunch, high tea, borrel of diner aan boord. Wij werken samen met uitstekende cateraars en restaurants die uw culinaire wensen ‘op maat’ kunnen verzorgen, maar het is ook mogelijk uw eigen hapjes mee te nemen aan boord.

Diverse opstapplaatsen in Haarlem met de auto en trein gemakkelijk te bereiken locaties. De boten zijn op stahoogte en voorzien van luxe toilet, verwarming, muziek en comfortabele kussens.

Dichtbij Haarlem Centraal station, 5 minuten lopen. Een andere opstapplaats naar keuze is mogelijk.

Google Maps

Adres

De Waterkoets
Nieuwe Gracht 80
2011NJ Haarlem

Uitjes in de buurt

Reviews van Proeven en proosten op het water

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.