Natuurboottocht

Hattem
Natuurboottocht Hattem
De Bleek 3
8051EE Hattem

Bent u alleen, met een vriend, gezin of familie, iedereen kan mee met een prachtige natuurboottocht van ca. 1 uur vanaf het uniek gelegen Panorama Paviljoen!

De schipper, IVN-‘Gastheer van het Landschap’ vertelt onderweg allerlei bijzonderheden en u hebt grote kans een ijsvogel te zien en de ooievaar op het nest of zelfs een bever terwijl u door het uiterwaardengebied van de IJssel vaart en langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe. Dit Apeldoorns kanaal wordt wel het mooiste van Nederland genoemd!   

Het Paviljoen met groot terras aan het water, gelegen bij het oude Hanzestadje Hattem, is het startpunt voor allerlei land- en wateractiviteiten, een uniek uitgangspunt voor leuke uitstapjes, familiedag of bedrijfsfeest. Er zijn veel combinaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een stadswandeling of fietstocht na de boottocht. In het Paviljoen kunt u uiteraard terecht voor een lekkere lunch, hapje of drankje.

De boot vaart op vastgestelde tijden van di t/m za. en gaan ook buiten het hoogseizoen door bij goed weer en bij voldoende passagiers. Daarom adviseren we van tevoren steeds even te informeren en te reserveren.                                                                                          Voor groepen, vanaf 12 personen, is het bij tijdige afspraak in overleg mogelijk op andere gewenste tijden te varen. Voor groepen, tot ca. 150 personen, ook erg leuk te combineren met een barbecue of buffet na afloop.

Kijk voor meer informatie en over de rondvaarttijden ook even op de website. Voor rolstoelen is de boot moeilijk toegankelijk, men dient wel enkele treden te kunnen nemen.

Bijzondere activiteiten:

 • Varende klompen (4-6 persoons)
 • Grootste waterfiets ter wereld voor 20-36 personen
 • Klimwand van 10 m
 • Kano’s, kajaks en reuzekano’s (7-12 persoons)
 • Waterligfiets voor 10 personen
 • Steppen-, fietsen-, mountainbikeverhuur
 • Boogschieten, vlotbouwen en -varen
 • Watertouwsurvivalbaan
 • En nog veel meer…

Kijk op de website voor meer informatie.

Bezoek de website >>

Natuurboottocht met verhaal van de schipper
De ijsvogel is hier te ontdekken!
Start boottocht bij Hanzestadje Hattem
Boottocht bij de oude Hezenbergersluis

  Reviews van Natuurboottocht

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.