Mercedes AMG GT rijden

Eemnes

Voorafgaand aan het rijden wordt alles over de auto uitgelegd, zodat u de ultieme ervaring hebt tijdens het rijden. Als deze instructie voorbij is kunt u meteen de weg op gaan. De Mercedes AMG GT straalt klasse en snelheid uit daarnaast komt ook nog het feit dat het geluid dat de Mercedes AMG GT produceert zacht uitgedrukt verbluffend is.

De sensatie van het rijden in een Mercedes is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want Experience Wens maakt het voor iedereen mogelijk om u eigen droom uit te laten komen, hoelang droomt u er al van om in een Mercedes te mogen rijden?

De Mercedes AMG GT is overal voor inzetbaar. U kunt onze Mercedes AMG GT o.a. huren voor: trouwvervoer, zelf rijden, exclusief vervoer, evenement ondersteuning, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, gala, examenfeest, TV en vele andere doeleinden.

Klaar om in 4,0 seconden naar de 100 km/u uur te schieten. Het is een haast buitenaardse ervaring! Geniet van het prachtige design van de auto, de acceleratie, en niet te vergeten het schitterende geluid. Kortom, de klasse straalt ervan af. Dus, wacht niet nog langer, boek het nu!

Google Maps

Adres

Experience Events
Vogelkersberg 5-C
3755bn Eemnes

Uitjes in de buurt

Reviews van Mercedes AMG GT rijden

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.