Lopifit rijden

Ouddorp

Cartoonisten noemen dit de ‘hamsterfiets’, wij dopen dit om tot de ‘Beverfiets’. De Lopifit is een combinatie tussen een fiets, step en een loopband. Op deze elektrisch ondersteunde loopbandfiets zitten, om de vaart er goed in te houden, in totaal 6 versnellingen. Bij De Bever Verhuur is dit voertuig exclusief te huur en zijn er ook diverse tours onder begeleiding te volgen.

Low, medium & high
Opstarten als een step; één been zet af en voilá daar ga je. Rijden als een fiets; je loopt en daardoor beweeg je je voort. Krijg je het foefje door dan zoef je door Ouddorp, want de maximale snelheid van een Lopifit is wel 25 km per uur.

Moet je dan hardlopen? Welnee, je loopt gewoon 4 à 5 km per uur. De truc is dat er 6 standen zitten op de fiets; 2 x low, 2 x medium en 2 x high. De snelheid van de loopband is hiermee te regelen en je bepaalt dus zelf het tempo. Probeer het zelf gewoon maar eens!

Loop-je-fit
Ongemerkt sport je wat af op de Lopifit. Dat kan ook niet anders, want je bent zelf de belangrijkste motor. Conditioneel geeft het voertuig hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten, spieren, gewicht en geheugen een gezonde boost. Daarnaast is de ‘fun-factor’ erg hoog.

Dat wil zeggen dat je nu niet naar de sportschool hoeft om daar vervolgens tegen een saaie wand aan te kijken en aan het einde van de rit geen meter te zijn verplaatst. Met de Lopifit leg je grote afstanden gemakkelijk af, ontdek je je vakantiebestemming snel en wisselt je omgeving steeds.

Eureka*
De Lopifit is een Nederlandse uitvinding. De Drentse Bruin Bergmeester bedacht het vervoermiddel. Hij ontwikkelde dit voertuig eerst voor zichzelf om een betere conditie te verkrijgen en wat af te vallen.

Van fietsen kreeg hij zadelpijn en van het lopen op de loopband in de sportschool vond hij het zonde dat dit binnen was. Toen kwam het ‘Eureka-moment’ om die twee te combineren. Dit bleek een hit. Al snel merkte hij de (wereldwijde) interesse voor dit voertuig en vroeg patent aan.

 

Handig om mee te nemen

Google Maps

Adres

De Bever Verhuur
Dijkstelweg 12
3253 T Ouddorp

Uitjes in de buurt

Rucphen
Ticket vanaf € 29,95
Karten op écht ijs!Karten op écht ijs!
Oudeschild
SolexverhuurSolexverhuur
Maastricht
SloepverhuurSloepverhuur
Leidschendam
Boot verhuurBoot verhuur

Reviews van Lopifit rijden

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.