Bestel kaartjes

Kartfabrique

Utrecht
Kartfabrique
Westkanaaldijk 7
3542DA Utrecht

Het circuit van de Kartfabrique in Utrecht heeft een lengte van 750 meter. Na de instructies van de professionele begeleiders ben je klaar om te karten op het snelle parcours. Zoek de snelheid op en ga met je vrienden of collega’s karten en zet de snelste tijd op het scorebord.

Lasergamen
Werk samen met je groep en ontsnap uit één van de 38 cellen in de gevangenis van Prison Island. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Een spel kan bestaan uit knoppen vinden en indrukken, ballen gooien of schieten, rekensommen oplossen, vragen beantwoorden, bewegingssensoren ontwijken of een samenspel daarvan. Prison Island is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

Door het ruige decor van een oude fabriek en de ruim 900m² speelruimte, verdeeld over 3 verdiepingen, maakt dit een uniek avontuur wat je niet snel zult vergeten. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega's en kom naar de Kartfabrique in Utrecht.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Kartfabrique

  Kartfabrique
  Zin in karten, lasergamen of het spel Prison Island? Reserveer dan nu je eigen avontuur en ga naar de Kartfabrique in Utrecht.
  Ticket vanaf € 10,00 per persoon
  Groupon
  Koop je tickets met korting bij Groupon en profiteer alleen vandaag van deze actie.
  Ticket vanaf € 12,50 per persoon

  Reviews van Kartfabrique

  28 December 2017

  We hadden een arrangement geboekt met Prison Island en karten. Ongeveer 2 uur Prison Island met 3 teams. De Escape Rooms zijn heel verschillend en heel uitdagend. Karten was ook erg leuk. Wij hebben ons uitstekend vermaakt.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden