Kartcentrum Traxx

Uden

Ervaar snelheid en competitie als een ware coureur. Pak een kart en ga de strijd aan op de ruim 650 meter lange indoor-karting baan van Traxx. Door de lage zit en goede wegligging maken jouw rij- en stuurkunsten het verschil. Dus rem, duik de bocht in, geef gas, haal in, zet de snelste ronde neer en vier de overwinning!

Kinderkarting
Kruip achter het stuur van een speciale kinderkart en ervaar hoe het is om coureur te zijn. Karten met je vrienden of je familie op de ruim 650 meter lange indoor-karting baan van Traxx is een ware sensatie. Ook al heb je nog geen rijbewijs, hier kun je laten zien zien dat je echt wel kunt rijden! Dus ben je 7 jaar en ouder en minimaal 1,35 cm lang dan kun je instappen.

Lasergamen
Kruip samen met je vrienden in de huid van een SWAT eenheid. In een donkere en verlaten fabriekshal sta je in een flits oog in oog met je tegenstanders. Het is aan jou en je teamgenoten om ze uit te schakelen, voordat ze jou te grazen nemen. Gewapend met een laserpistool ruk je met je team op naar de basis van de tegenstander. Versla de vijand of ga strijdend ten onder in dit realistische oorlogsspel. Concentratie en samenwerking zijn vereist om de overwinning te behalen.

Sumo Worstelen
Betreed de ring als een worstelaar in de Sumo Arena. Sumo is een worstelsport uit het oude Japan. Ervaar hoe het is om te worstelen met het lijf van een zwaarlijvige worstelaar. Het doel is om binnen de cirkel je tegenstander op de grond te krijgen of hem buiten de cirkel te laten lopen. Als de gong gaat barst de strijd los en is het aan jou om op een slimme manier je gewicht te gebruiken en je tegenstander de grond te krijgen. Stap jij uit de ring als een winnaar?

Google Maps

Adres

Kartcentrum Traxx
Vluchtoord 46
5406 XP Uden

Uitjes in de buurt

Rucphen
Ticket vanaf € 29,95
Karten op écht ijs!Karten op écht ijs!
Oudeschild
SolexverhuurSolexverhuur
Maastricht
SloepverhuurSloepverhuur
Leidschendam
Boot verhuurBoot verhuur

Reviews van Kartcentrum Traxx

25 March 2014

Leuke locatie om je een keer flink uit te leven op de kartbaan. Professioneel en vriendelijk personeel die je graag willen helpen.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.