E-scooter rijden

Ouddorp

Geef gas! Met één beweging van je rechterhand zet je de EMCO e-scooter in beweging. De geruisloze beleving op de e-scooter kan beginnen.

Zweef muisstil over het asfalt, voel de wind door je haren en ontdek de pure natuur. Als je aan komt rijden bent je zo stil met de e-scooter dat konijnen, vogels en fazanten gewoon blijven zitten.
Ga op avontuur door de paden in het duinlandschap. Dan ontdekt je plekken op Goeree-Overflakkee en/of Schouwen-Duiveland waar je met de auto echt niet had kunnen komen.

Wat je tijdens het rijden nog meer ervaart is de flexibele wendbaarheid, soepele bediening en de balans door de stabiele grip van de banden. De e-scooters zijn dan ook van Duitse makelij en dat biedt gemakt, comfort en betrouwbaarheid waar op te bouwen valt.
Als extra’s hebben de e-scooters van De Bever Verhuur ook nog een lange actieradius, waarbij je wel 60 km kan toeren op één accu.

Qua uiterlijk kun je ook helemaal verliefd worden op de EMCO e-scooters. Hip en retro komen namelijk samen op de e-scooter.
De Italiaanse vrolijke kleuren en het Vespa-achtige uiterlijk van de EMCO-scooters zijn retro, maar tegelijkertijd ook modern. Hip en hot is ook het elektrisch rijden.

Anno 2017 waarderen we onze aarde steeds meer en zijn we bewust bezig met het beperken van onze ecologische voetafdruk. Elektrisch rijden is duurzaam, vervuild niet en is goedkoop in het verbruik. Er is geen minerale brandstof nodig en dat is goed voor het milieu.

De vrijheid van het vervoersmiddel geven ongekende mogelijkheden. De e-scooters van De Bever Verhuur worden dan ook bij bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes of jubilea ingezet. Huur je er een koffer bij dan kunt je ook prima winkelen en boodschappen doen met de e-scooter. Dat is erg praktisch als je in de omgeving in één van de vele vakantiehuizen verblijft.

Het type e-scooter dat we verhuren is een snorscooter. Een helm mag, maar is niet verplicht. Een e-scooter wordt met een snoer opgeladen dat in elk gewoon stopcontact gestopt kan worden. Het vervoermiddel gaat maximaal 25 km per uur.

 

Google Maps

Adres

De Bever Verhuur
Dijkstelweg 12
3253TB Ouddorp

Uitjes in de buurt

Reviews van E-scooter rijden

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.