E-chopper rijden

Texel

100 % Elektrische Texel Cruiser Met de Texel Cruiser geniet u op een leuke manier van het eiland Texel. Bij Texel denken we meteen aan strand, maar er is méér. Heidevelden, zandvlaktes, landgoederen en weidevlaktes tot aan de horizon. Met de Texel Cruiser geniet u van alle aspecten van dit mooie en leuke eiland. Want ook aan de gezelligheid is gedacht!

Een echte Chopper look Texel Cruisers zijn elektrisch aangedreven scooters waarmee u ontspannen en geruisloos over Texel rijdt. Met de extra dikke banden en het brede stuur heeft die een echte stoere chopper look. Op het moment van wegrijden verschijnt er bij iedereen al een lach op het gezicht en onderweg krijgt u natuurlijk veel bekijks! Prachtige routes met de Texel Cruiser. Met onze leuke route geniet u van alles wat je onderweg ziet en tegenkomt. Met dit leuke, ontspannen, gezellige en stoere uitje op de E-Chopper zal er zeker weten een glimlach op ieders gezicht verschijnen!

Combineer erop los! Bij Dagje Texel kan u allerlei leuke activiteiten combineren. Zo ook de Texel Cruiser Tour! Maak bijvoorbeeld ook eens een rondje op de bijzondere Lopifit loopfietsen of scheur dwars door over het eiland met de solexen van Solex Texel. Of ga de strijd met elkaar aan tijdens een beachbattle of een clinic handboogschieten. Maar wilt u uw uitje écht bijzonder maken? Combineer dan de Texel Cruisers met de powerboat over de Waddenzee en u heeft gegarandeerd een onvergetelijke dag! Uiteraard zijn al deze activiteiten ook te combineren met een lekker lunch en/of afsluitende barbecue, wel zo gezellig toch!?

 

Google Maps

Adres

Texel Cruiser 100 % Elektrisch rijden over Texel
De Vang 33-E
1792CV Texel

Uitjes in de buurt

Reviews van E-chopper rijden

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.