Bavaria Brouwerijtour

Lieshout

Brouwer voor een dag
Hoe ruikt verse hop? En wat zijn de smaken van gebrande mout? Je ontdekt en beleeft het allemaal bij de Bavaria Brouwerijtour. Je wordt meegenomen in de reis van 1719 tot nu, van de geboorte van Bavaria tot aan de nieuwste innovaties. Je krijgt allerlei informatie over bier, denk hierbij aan het verschil tussen bier en pils. Je gaat een stuk terug in de tijd en wordt lid van de familie Swinkels en het bijzondere familieverhaal. Ervaar de passie en het plezier van bijna 300 jaar ons bier brouwen.
De ware brouwwereld
Per treintje kom je op het brouwerterrein, wandel je tussen de mouterijtorens, het mineraalhuis een eestruimten. Elke ruimte heeft zijn eigen brouwgeheimen waar je wat van mee mag krijgen. Stap voor stap ervaar je het brouwen van een pils. Ter afsluiting proef je natuurlijk het eindresultaat in het Bavaria Brouwcafé.

Een dagvullend programma
Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld die je kunt combineren met een brouwerijtour. Hieronder staan een deel van ons aanbod, maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Ook kunnen we zorgen voor een lunch, borrel of diner in ons eetcafé.
Bierproeverijen: High Beer, bierproeverij van de tap of een bierproefwedstrijd
Rondleidingen/Musea: Daf, Philips wandeling of PSV
Gemotoriseerde activiteiten: Buggy rijden, Jeep rijden, Volkswagen Kever challenge of Solex tocht
Workshops: Koken op open vuur, tapcursus “the perfect serve”, bierborrelplank maken of flesjes in betonlook
Spellen: Bavaria Bierpong, Bavaria Beergames, The Bavaria Escape, Expeditie Brabant, Bier en Bitterballen Bingo, Bubble voetbal of Bavaria CaféQuiz.

Aantal personen
Het minimum aantal is 10 personen. Zelf mag je kiezen een eigen datum kiezen (maandag t/m zondag). Als u met minder dan 10 personen bent kun je op inschrijving van de Brouwerijtour meegaan. Deze tour vertrekt elke zaterdag en zondag om 15:00 uur. Voor een andere dag of tijdstip kijken we graag mee of je kunt aansluiten bij een andere groep.
Kosten
Een tour kost €16,- p.p. als je met minimaal 10 personen bent. Dit is inclusief 2 consumpties, een snack en een Bavaria souvenir.
Bij een groep van minder dan 10 personen kun je aansluiten bij de tours om 15:00 uur in het weekend. Deze tour kost ook €16,- per p.p.
Een Bavaria VIP tour kan geboekt worden door kleine en grote groepen op elk gewenst moment. De kosten hiervoor zijn €160,-.
Hoelang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 1,5 - 2 uur.
Minimum leeftijd
Vanaf 12 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan de tour. Als je onder 18 jaar oud bent mag je alleen mee onder begeleiding van volwassene.
Openingstijden
Wij zijn iedere dag geopend (m.u.v. kerstdagen, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag).
 

Google Maps

Adres

Bavaria Brouwerijcaf├ę
Heuvel 5
5737 BX Lieshout

Uitjes in de buurt

Reviews van Bavaria Brouwerijtour

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.