Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort is een karakteristiek gezellig Hollandse badplaats. Leuk om eens met de fiets te verkennen. Ook maak je een rondje door de duinen en door Haarlem.

Zuid-Kennemerland
De route start bij Behind THE Beach Bike Rentals. Huur hier de fiets die je past en rij op je gemak naar de boulevard. Lekker uitwaaien, terwijl je uitkijkt op het strand en de Noordzee. Na een tijdje bereik je Bloemendaal aan Zee, waarna je de duinen en bossen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in steekt. Wat is het hier heerlijk stil! Bij Landgoed Duin & Kruidberg kun je afstappen, je vindt er een gezellig terrasje.

Buitenplaatsen
Je komt langs de Ruïne van Brederode, waarna je langs de oever van het Spaarne richting het centrum van Haarlem fietst. In deze oude stad geniet je van de vele historische pandjes en de gezelligheid. Je fietst door het villarijke Aerdenhout, waarna je door drie aaneengesloten buitenplaatsen rijdt: Leyduin, Woestduin en Vinkenduin. Langs de Amsterdamse Waterleidingduinen fiets je terug naar Zandvoort. Tijd voor een terrasje.

Adres

Route.nl

Zandvoort

Uitjes in de buurt

Reviews van Zandvoort

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.